pokazala liniju

Iva Jerković pozirala u pripijenoj haljini, Ciganović joj odmah komentirao: 'Jesi O. K.?'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
13.01.2022.
u 08:00
Fotografija je pratitelje ostavila bez daha, a jedan od onih koji su se oduševili bio je i Neven Ciganović
Pogledaj originalni članak

Manekenka i voditeljica Iva Jerković (40) svakom novom fotografijom na Instagramu oduševi svoje pratitelje. Na onoj najnovijoj, po mnogima jedna od najljepših Hrvatica, pozirala je u pripijenoj crnoj haljini koja joj je istaknula vitku liniju. 

Fotografija je pratitelje ostavila bez daha, a jedan od onih koji su se oduševili bio je i Neven Ciganović koji joj je napisao: "Jesi li O. K.? Mislim, gori Instagram." 

"Prelijepo", "Prelijepa Iva", "Savršena", "Top", pisali su ostali.

Iva inače vješto čuva svoj privatni život od očiju javnosti, no sretnu vijest o trudnoći 2020. godine ipak nije mogla sakriti. Iva je djevojčicu rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Tijekom trudnoće nije krila kakvu podršku joj pruža dugogodišnji partner Josip Antić.

Iva je već duže vrijeme u vezi s poduzetnikom, a ovo je njihovo prvo dijete. Jedna od najljepših Hrvatica uvijek je bila tajanstvena kada su u pitanju muškarci i njezine ljubavne veze. S poduzetnikom Antićem povezuje je više od 15 godina, no službeno nikada nisu potvrdili svoju vezu. U jednom je intervjuu za hrvatske medije prije četiri godine otkrila da je doživjela osjećaj koji malo tko osjeti.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
11:11 13.01.2022.

gle, gle, nestao mi komentar, kae piskarala - strah vas zefe?

HU
Humbleandhonest
13:38 13.01.2022.

Iva je prelijepa, meni uvjerljivo najljepša Hrvatica već dugi niz godina, ali nije joj trebala operacija usana, ljepša je bila prirodna. A što se tiče novinara, on je nepismen jer se ne komentira nekome nego nekoga ili nešto.

RO
roundtrain
00:28 14.01.2022.

Ostarila je...