regirala i Snježana Mehun

Iskopirala Kolindu? Slovačka predsjednica za susret s Milanovićem odjenula mnogima već poznatu haljinu

Foto: Instagram/Zuzana Čaputova
Foto: Instagram/Zuzana Čaputova
Foto: Facebook
Foto: reuters
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/Zuzana Čaputova
Foto: Instagram/Zuzana Čaputova
Foto: Instagram/Zuzana Čaputova
Foto: Instagram/Zuzana Čaputova
16.06.2021.
u 15:54
Prva žena Slovačke susretom se pohvalila na svojim društvenim mrežama, a mnogima je za oko zapela haljina koju je odjenula za susret s Milanovićem.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović jučer se u Bratislavi susreo sa slovačkom predsjednicom Zuzanom Čaputovom. Prva žena Slovačke susretom se pohvalila na svojim društvenim mrežama, a mnogima je za oko zapela haljina koju je odjenula za susret s Milanovićem.

Naime, Čaputova je na sebi imala svijetloplavu haljinu na preklop koja nevjerojatno nalikuje na onu koju je nosila bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović tijekom susreta s bivšim predsjednikom Donaldom Trumpom i njegovom suprugom Melanijom Trump u Bijeloj kući.

Mnogi su stoga pomislili da je riječ o haljini brenda Duchess iza kojeg stoji Snježana Mehun. I ona je sama, priznaje, u prvom trenu pomislila da je riječ o njezinoj haljini.

Foto: Instagram/Zuzana Čaputova
- Ne znam što bih vam sad rekla, čast mi je što inspiriramo razne dizajnere. U ovom slučaju sam čak i ja pomislila da je naša haljina. Svakako mi je drago da smo modni svijet obilježili jednim kultnim komadom, haljinom koja, čini se, pristaje svim ženama i sve ju rado nose. I to ne samo u Hrvatskoj, što me posebno veseli - kazala nam je Snježana Mehun koja će novu kolekciju Duchess Womamnweara predstaviti sutra na zagrebačkom Marulićevom trgu.

VIDEO Policija se oglasila oko provale u Severinin stan 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

BA
balavander
16:33 16.06.2021.

Neka je konačno netko ugostio i našeg bilmeza koji nikome nije doborodošao, osim onima koji također moraju narodu pokazati da su nekog ugostili ili posjetili.

Avatar Malazan
Malazan
16:07 16.06.2021.

Original je bolji.

RO
RogaBabaroga
16:37 16.06.2021.

al naša je ljepša🙃