prije Uskrsa

Ipak ništa od vjenčanja! Anđela opet prekinula s Kastratijem, Dinamovcu smetali rasistički komentari

Foto: Instagram
Foto: reuters
Foto: instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
06.04.2021.
u 08:45
Anđela kaže da Lirimu nije smetalo to što je bila u vezi s Balotellijem, nego što je to opet postalo aktualno. Smetali su mu i rasistički komentari na njenoj društvenoj mreži o njenoj prošlosti. Prije nekoliko dana na svojoj društvenoj mreži objavila je kako su joj na automobilu ostavili dvije banane.
Pogledaj originalni članak

Turbulentan odnos manekenke Anđele Šimac (25) i nogometaša Lirima Kastratija (22) ponovno privlači pozornost. Prvo su prekinuli nakon što je procurio video od prije dvije godine u kojem Anđela plače dok talijanski nogometaš Mario Balotelli nezainteresirano igra PlayStation. Ljubavi su nakon toga odlučili dati drugu šansu, no zbog pritiska okoline par je svoju vezu odlučio ponovno okončati nekoliko dana prije Uskrsa, piše 24 sata.

Anđela kaže da Lirimu nije smetalo to što je bila u vezi s Balotellijem, nego što je to opet postalo aktualno. Smetali su mu i rasistički komentari na njenoj društvenoj mreži o njenoj prošlosti. Prije nekoliko dana na svojoj društvenoj mreži objavila je kako su joj na automobilu ostavili dvije banane.

Foto: Instagram

– Ovo nije prva provokacija. Samo mogu reći da vas sram može biti, žao mi vas je jer niste dovoljne face da biste direktno rekli što mislite. Dokazujete samo tko je majmun. Ja se nemam čega sramiti – poručila je tad ljutita Anđela.

Inače, za njihov odnos doznalo se sredinom siječnja kada se Sinjanka na Instagramu pohvalila kako društvo slavi rođendan njezina dečka. Zabava nije bila u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama jer je u zatvorenom prostoru bilo više od 15 uzvanika. Anđelu na Instagramu prati više od 60 tisuća pratitelja, a ona redovito objavljuje svoje fotografije u zavodljivom i golišavom izdanju. Fotografija koju je snimila pokraj zatvorenog bazena i na kojoj je u tangama pokazala svoju stražnjicu, izazvala je poseban interes.

Početkom ožujka, nakon što je video s Balotellijem počeo kružiti internetom, nogometaš i manekenka obrisali su sve zajedničke fotografije s društvenih mreža. U intervjuu koji je nedugo nakon toga dala RTL-u priznala je da su nesuglasice izgladili te da razmišljaju o vjenčanju do kojeg, kako se čini, sada ipak neće doći.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PI
pitmaster05
10:02 06.04.2021.

srecom, ovakvih ko ta andjela ima kolko hoces, i sve jednako izgledaju s tim napuhanim ustima i silikonima...pitanje i kako uopce nogometasi raspoznaju svoje cure kad dodju na neki tulum, mozda lijepe naljepnice da znaju s kojom trebaju ic doma kad tulum zavrsi...

Avatar Point_of_view
Point_of_view
12:37 06.04.2021.

Baš sam se čudio, da ne ulazi uopće u igru. Vjerojatno se istrošio!?

VI
Vito
08:54 06.04.2021.

Možda želi roditi pokoje djete pa bi bilo čudno udati se za kastrata. Kako bi opravdala trudnoću?