Bila je nestala

Influencericu su pronašli mrtvu, njezino golo tijelo nađeno je pored ceste

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
03.12.2020.
u 09:57
Alexis Sharkey pronađena je mrtva, a policija još uvijek ne zna točan uzrokl smrti, a njezina obitelj tvrdi kako se Alexis na dan nestanka jako posvađala s nekim.
Pogledaj originalni članak

Alexis Sharkey 26-godišnja je influencerica iz Teksasa kojoj se izgubio svaki trag prije nekoliko dana, a sada je pronađena mrtva. Prema riječima njezine obitelji Alexis je nestala dan nakon američkog Dana zahvalnosti kada se, tvrdi njezina mama, jako posvađala s nekim ali obitelji nije otkrila s kim se svađala.

Tijelo mlade influencerice pronađeno je na cesti i to tri kilometra dalje od njezine kuće i njezino golo tijelo pronašli su cestari . Kako je policija zasad izvijestila na njezinom tijelu nisu pronađene vidljive rane i točan uzrok smrti još uvijek nije poznat. Alexis je na Instagramu često objavljivala i fotografije sa suprugom Tomom, a njoj bliski ljudi sada pričaju kako je par imao problema u braku.

- Nedavno nam je otvoreno pričala o tome i priznala je da imaju problema u braku i kako će podnijeti papire za razvod - ispričala je njezina prijateljica Tanya Ricardo. Njezin suprug na društvenim mrežama oprostio se od nje ovim riječima: Nikad nisam vidio ni osjetio takvu ljepotu. Ti si moj svijet. Učinila si mi život nevjerojatnim, dala smisao mom postojanju. I pokazala mi kako zapravo voljeti.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar taqa
taqa
10:35 03.12.2020.

Znači, više ju ne treba pratiti?

BL
bluescreen
10:23 03.12.2020.

tkooooo?