otvoreno progovorila

Ines iz Ljubav je na selu iznenadila priznanjem: 'Imala sam srčani udar'

Foto: RTL
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
12.03.2020.
u 09:04
Ines Petrić 46-godišnjakinja koja se u show prijavila nekoliko puta otkrila je da je njezina zavidna linija rezultat promjene životnih navika nakon srčanog udara.
Pogledaj originalni članak

Kandidatkinja emisije 'Ljubav je na selu', Ines Petrić priznala je da je vodila nezdrav život što ju je dovelo do srčanog udara zbog čega je morala potpuno promijeniti svoje navike. 

- Godine 2015. imala sam lagani srčani udar. Uvijek sam bila radoholičarka, radila sam po 12 sati u komadu i jako sam se slabo hranila. Potpuno sam zanemarila prehranu, doručke, ručkove, večere... Ujutro bih popila kavu, na poslu još jednu, dvije, i to me zasitilo. Navečer, kad bih došla s posla, nakon što čitav dan nisam ništa pojela, izbjegavala sam jesti nešto teško da mi ne sjedne teško na želudac pa bi to bilo nešto lagano, nedovoljno - kazala je Ines za RTL TV.

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Ispričala je kako je uvijek bila optimist i nije slušala upozorenja bližnjih koji su je upozoravali da njezine životne navike nisu optimalne. 

- Uvijek sam bila optimist i razmišljala sam pozitivno, nisam vidjela negativne strane takvog ritma života. Nikad nisam pila i pušila i mislila sam da je to dovoljno - rekla je. No, nije, a ubrzan način života imao je za nju gotovo kobne posljedice.

- Organizam mi je vratio tako da me opomenuo da sve dolazi na naplatu. Kad osjetiš granicu između života i smrti, drugačije gledaš na sve. Otad sam promijenila život - dodala je Ines.
Ines sada svakodnevno trenira i zdravo se hrani zbog čega ima odličnu liniju za svoje godine. 

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
Mary5
21:51 12.03.2020.

Ines nedaj se, zelim ti sve najbolje u zivotu, neka te sreca prati

Avatar ehlbert13
ehlbert13
18:20 12.03.2020.

Ona Bahra je legenda! Ona i Josip...