Bijeg

Ida Prester s obitelji otišla iz Beograda: Svi poslovi su mi otkazani, uplašena sam

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Ida Prester
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Ida Prester
06.04.2020.
u 15:48
Pjevačica i voditeljica pobjegla je na selo sa suprugom i dvoje sinova.
Pogledaj originalni članak

Zbog pandemija koronavirusa u Srbiji su uvedene stroge mjere zabrane kretanja od 17 sati do 5 sati ujutro, a vikendom od 13 sati do 5 sati  ujutro. Pjevačica i voditeljica Ida Prester s obitelji živi u Beogradu i ovaj vikend pobjegli su iz grada na selo.

- Bježite iz gradova tko god može. Pobjegli smo na selo. Meni su apsolutno svi poslovi otkazani do daljnjeg, uplašena sam i zabrinuta, kao i svi. Pa bar da smo na svježem zraku, neka klinci misle da su na praznicima. Uzeli smo kućicu na planini Rudnik, nigdje nikog dok ne odemo do varošice, samo šume i planine. Generalni reset. Držite se, ljudi - poručila je Ida. 

Foto: Facebook

U Srbiji još nije zabranjeno kretanje između gradova i Ida je s obitelji pobjegla na selo koje se nalazi u blizini farme koju drži njihov
prijatelj pa su im blizu i svi zdravi prirodni proizvodi. Prije nego su otišli na selo pjevačica i voditeljica je na sve načine animirala svoje sinove u kućnoj karanteni i mnogi su joj roditelji priznali kako im je dala neke odlične ideje kako zabaviti djecu. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 76

GE
george34
16:59 06.04.2020.

Gde je pobegla? U Šumadiju? Koga briga za ovu nebitnu. Zar stvarno nemate materijala nego nas maltretirate sa no name osobama.

KP
konzervativni_preporod
17:19 06.04.2020.

Ugrožena je egzistencija mnogih parazita i pripadnika taloga društva.. ima i pozitivnih posljedica tog koronavirusa

RM
ruzica_mario
17:31 06.04.2020.

poslovi ti otkazani?? ma koji poslovi,kad nikad u zivotu nisi nista radila