SREĆA IH PRATI

Hrvoje Hegedušić (86) progovorio o braku s 35 godina mlađom i narušenom zdravlju: 'Propalo mi je jedno oko'

Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Privatni album
Foto: Branko Kukurin
Foto: Branko Kukurin
Foto: Privatni album
07.01.2021.
u 20:07
Poznati šansonijer, skladatelj i glazbeni producent Hrvoje Hegedušić otkrio je pojedinosti o braku sa suprugom Ljerkom Šemeš i zašto ne kontaktira s bivšom suprugom pjevačicom Ksenijom Erker.
Pogledaj originalni članak

Svi znamo da za ljubav nikada nije kasno, a ako se netko u to uspio uvjeriti onda je to šansonijer, skladatelj i glazbeni producent Hrvoje Hegedušić koji će idućeg tjedna proslaviti prvu godišnjicu braka s 35 godina mlađom suprugom Ljerkom Šemeš, koja je inače profesorica glazbene teorije.

- Znamo se jako dugo. U početku je to bilo veliko prijateljstvo. Ljerkinog oca sam poznavao s radio stanice, on je bio stariji od mene. Ona je tamo dolazila na praksu - započinje za InMagazin glazbenik koji je 2013. s Ljerkom započeo vezu, kako kaže, posve neplanirano.

- Neki ljudi se upoznavaju u braku. To je loše. Ja sam prošao svašta, a ovdje se nisam trebao posebno upoznavati - tvrdi Hegedušić koju je "treću sreću" pronašao s Opatijkom Ljerkom u koju se zaljubio sa 77. godina, nakon 40-godišnjeg braka s pjevačicom Ksenijom Erker s kojom ne komunicira.

Foto: Branko Kukurin

- Nemam kontakta s njom. Nismo našli do kraja zajedničku priču. Kontaktiramo uglavnom preko djece. Interesiramo se tko je kako preko njih, porukama i to je tako. Ona ima svoj put, a ja sam se maka - kaže u intervjuu u kojem otkriva i da ima zdravstvene probleme.

- Jedno oko mi je propalo, ali služim se drugim. Hvala Bogu, imam dva oka. Odlazim na liječenje. Spašavaju me da budem pokretan. Ne mogu više voziti auto, ali drugo zdravlje me i dalje služi - kazao je glazbenik koji je u bračnu luku s Ljerkom uplovio prošle godine u siječnju, a kuma mu je bila kći i glumica Hana Hegedušić.

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
21:19 07.01.2021.

Gospođa izgleda kao da je dobrodržeća 65-70-godišnjakinja

Avatar prahrvat
prahrvat
21:53 07.01.2021.

nek je sa srećom i vama i gđi Erker

AD
adminka
21:54 07.01.2021.

nema tu komentara, svak zna što i tko mu najbolje odgovara, a hrabro je učiniti promjenu, pogotovo u starijim godinama