seksi fotke

Hrvatska Selena Gomez provokativnim fotografijama razveselila obožavatelje

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
15.07.2019.
u 13:31
Hana Mašić preko noći je dobila titulu najseksi pjevačice, a u tome joj je zasigurno pomogla i usporedba sa Selenom Gomez, s kojom ju je usporedila srpska pjevačica Jelena Karleuša.
Pogledaj originalni članak

Hana Mašić nova je glazbenica koja pozornost privlači svojim glasom, ali i atraktivnim izgledom, a u moru obaveza uspjela je pronaći i vrijeme za uživanje.

U Trogiru se hrvatska Selena Gomez, kako laskaju mladoj pjevačici, odmarala s prijateljima, a poslije su nastavili uživati putujući dalmatinskom obalom.

Neka od mjesta u kojima je Hana uživala bile su Vodice, Šibenik, Čiovo, a pjevačica je i dio odmora provela na brodu, za što tvrdi da joj je bilo neophodno za nastavak s obavezama.

''Imala sam miran odmor. Puno sunca, mora, izležavanja i to mi je baš trebalo. Ipak dvije noći smo izašli u Šibeniku i Vodicama pa sam tako ipak imala i noćnog života. Puno odmora i malo tuluma – sjajan je recept da odmor bude kvalitetan. Na brodu sam zaista uživala ali, priznajem, uvijek sam nekako sretna kad se usidrimo", priznala je Hana.

Foto: Privatni album

"Sada moram raditi na novim pjesmama, ali ako bude vremena, možda još jednom skoknem na more'', rekla je Hana koja otkrila i što priprema za jesen.

''Na jesen slijedi jedan duet. Tek krećemo s pripremama. Riječ je o velikoj zvijezdi i zato nikako ne smijem govoriti o tome. Presretna sam što će mi ta pjesma obilježiti početak karijere'', otkrila je lijepa Hana.

Hana je pop-folk pjesmom ''Nužno zlo'' doslovce zatresla hrvatsku medijsku scenu. Preko noći je dobila titulu najseksi pjevačice, a u tome joj je zasigurno pomogla i usporedba sa Selenom Gomez, s kojom ju je usporedila srpska pjevačica Jelena Karleuša.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
13:57 15.07.2019.

Večernji, za kaj vi ne biste postali službeni oglasnik za eskort dame, sponzoruše i slično. Za kaj to radite, ovako, protuzakonito?

TR
Trnjanec
14:03 15.07.2019.

"pjevačica je i dio odmora provela na brodu, za što tvrdi da joj je bilo neophodno za nastavak s obavezama" - sve je rečeno.

DU
Deleted user
17:17 15.07.2019.

Ah, ah, ah!