NA SIGURNOM JE

Hrvatska glumica javila se iz Barcelone: 'Kada će ovaj horor prestati?

Foto: Instagram
Hrvatska glumica javila se iz Barcelone: 'Kada će ovaj horor prestati?
18.08.2017.
u 09:17
Srećom, imala sam puno posla...
Pogledaj originalni članak

Teroristički napad zavio je Barcelonu u crno. Iz potresenog grada javila se i poznata hrvatska glumica Sonja Kovač koja je ujutro, na dan napada, stigla u Barcelonu.

"Jutros sam stigla u Barcelonu i prestravljena sam onime što se dogodilo prije samo nekoliko minuta u meni najdražoj ulici na svijetu. Svima onima koji mi pišu pitajući se jesam li dobro, želim reći da sam na sigurnom. Srećom, imala sam puno posla koji je zahtijevao rad na kompjuteru tako da sam popodne provela u svojoj hotelskoj sobi. Jedino se pitam kada će ovaj horor prestati", napisala je Sonja na svom Instagramu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

DU
Deleted user
09:29 18.08.2017.

Degutantno! U takvoj situaciji ona se javlja gole guzice iz Barcelone a novine ju besplatno reklamiraju.

AL
alf
09:35 18.08.2017.

Ponovno se javlja gole guze jedna "ugledna", potrebna joj je reklama.

IJ
ijatebi
09:48 18.08.2017.

Djeca ubijena a ona "zabrinuta" uz sexy pozu u Večernjem reklamira svoje "glumačko umjeće" ali bitno da je na sigurnom.U što smo se pretvorili....