Tradicija

HRT-ov sportski novinar otkrio je da će postati tata i ako dobije sina ima već spremno ime

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Zagreb: Novinar HRT-a Ivan Dorian Molnar
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: HRT predstavio ekipu koja će raditi nogometno SP u Katru
Foto: Davor Puklavec/POSEBNA PONUDA
Zagreb: Novinar Ivan Dorian Molnar
Foto: Davor Puklavec/POSEBNA PONUDA
Zagreb: Novinar Ivan Dorian Molnar
Foto: Davor Puklavec/POSEBNA PONUDA
Zagreb: Novinar Ivan Dorian Molnar
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Sve?ana dodjela Ve?ernjakove ruže, medijskih nagrada za 2017.
07.12.2022.
u 17:50
Kada sam doznao da ću postati tata, ostao sam bez teksta, taj osjećaj sreće ne mogu opisati, rekao je Ivan Dorian Molnar.
Pogledaj originalni članak

Sportski novinar HRT-a Ivan Dorian Molnar i voditelj emisije "Qatara" dosta je zaposlen otkako je počelo Svjetsko prvenstvo u nogometu, ali ništa od toga ne pada mu teško i ima dodatni razlog za sreću i veselje u zadnje vrijeme jer je saznao kako će postati otac.

- Kada sam doznao da ću postati tata, ostao sam bez teksta, taj osjećaj sreće ne mogu opisati. Sjećam se kad sam prvi put u ruke primio svoju nećakinju, plakao sam kao mala beba, pa ne mogu zamisliti kakav je osjećaj imati svoje dijete. Iako ne razmišljam o spolu jer sam se uvijek veselio djeci, u mojoj obitelji Ivan je tradicionalno ime, ja sam ga dobio po ocu, on po djedu i pradjedu pa nećemo kršiti tradiciju ako bude dječak, a ako dobijemo curicu, ime će joj odabrati supruga - ispričao je Ivan za Gloriju.  U lipnju sljedeće godine Ivan i njegova supruga Ana postat će roditelji, a ovaj par vjenčao se 2019. godine u Aninom Splitu. Oboje su novinari i radi za istu televizijsku kuću i jedno drugome su najveća podrška, ali i kritičari kada je to potrebno. 

- Ana mi je kritičar, ali i ja njoj, ona radi emisiju “U mreži prvog” i često savjetujemo jedno drugo i pomažemo si u pripremama za neke priče i razgovore, ali naravno da ne razgovaramo stalno o poslu - rekao nam je Ivan nedavno u intervju. Otkrio nam je tada i kako nemaju kod kuće dva televizora i dodao kako supruga voli gledati sport s njim. 

VIDEO Oliver bi danas slavio 75. rođendan, supruga Vesna prisjetila ga se posvetom: 'Tuga ne prestaje'

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
18:59 07.12.2022.

Mladić se pokazao vrlo dobrim voditeljem emisije Katara. . Pristojan, odmjeren, rječit....kulturan. Puno bolji od onog drugog.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
17:59 07.12.2022.

Na ovoj slici liči na Danijela Popovića

NE
neberemed
19:36 07.12.2022.

pardonček,žena će postat mama,a on.....možda.