iznenadila sve

Holivudska ljepotica čeka svoje drugo dijete

Foto: Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress/DPA/PIXSELL
scarlett johansson
Foto: Profimedia
Scarlett Johansson i Colin Jost
Foto: Profimedia
Scarlett Johansson i Colin Jost
Foto: zz/Newscom/PIXSELL
British Academy Film Awards in London, England - 2/2/20
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
Vanity Fair Oscar Party
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
Vanity Fair Oscar Party
07.07.2021.
u 22:30
Glumica Scarlett Johansson čeka svoje drugo dijete, prvo se svojim suprugom Colinom Jostom.
Pogledaj originalni članak

Glumica Scarlett Johansson čeka svoje drugo dijete, prvo se svojim suprugom Colinom Jostom, a kako je za Page Six potvrdio izvor blizak paru, glumica bi trebala roditi uskoro.

Špekulacije da je Scarlett trudna krenule su nakon što se nije pojavila na nekoliko promocija filma Black Widow, koji se počinje prikazivati i u našim kinima, a tijekom gostovanja u emisiji Tonight Show Jimmyja Fallona  u koje se uključila preko Zooma snimljena je samo iznad ramena.

-Nije bila na puno intervjua i zabava, što je zapravo jako čudno s obzirom na to da osim što glumi u filmu, ona je i izvršna producentica, dodao je izvor za Page Six.

Podsjetimo, Scarlett iz prvog braka s bivšim suprugom Romainom Dauriacom ima šestogodišnju kćer Rose, a za Colina Josta, jednog od zvijezda showa Saturday Night Live udala se u listopadu prošle godine, na intimnoj ceremoniji u krugu obitelji i najbližih prijatelja nakon tri godine veze.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.