superpar

Hanina poruka o showu iz kojeg je ispala: Padaju maske

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Instagram
Hana i Gioran
Foto: RTL
Foto: RTL
14.04.2019.
u 20:15
Hana Rodić i Goran Jurenec upoznali su se u showu "Gospodin savršeni" i nedavno su zajedno sudjelovali i u showu "Superpar".
Pogledaj originalni članak

Hana Rodić i Goran Jurenec nisu uspjeli ostati do kraja u showu "Superpar", a sada kad je prošlo nekoliko dana od njihovog izlaska iz showa Hana se prisjetila kako joj je bilo u ovom showu, pišu 24 sata.

Veli kako ne žali što su ispali prije kraja te kaže kako su se ona i Goran odlično zabavili, a sad joj je dobrodošlo da se malo odmori
od ukućana.

Gledatelji su joj poručili kako im je show dosadan bez nje i Gorana, a Hana je na to rekla: - Iskreno, meni je zanimljivo gledati kako padaju maske.

Zahvalila se svima na podršci, a veliku zahvalu uputila je i Antoniji Blaće jer je zahvaljujući njoj i showu "Gospodin Savršeni" pronašla ljubav u svom Goranu.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MA
maxlogan
21:12 14.04.2019.

Koliko sam ja vidio jedina maska koja je pala je ona tvoja. Karatker ti je katastrofalan.

ZA
zagi101
21:34 14.04.2019.

fufica iz konjščinske

DU
Deleted user
21:44 14.04.2019.

totalno nebitna bahata osoba