Branio konobaricu

Hamed Bangoura priveden zbog verbalnog sukoba u Opatiji

Foto: Pixsell
Hamed Bangoura priveden zbog verbalnog sukoba u Opatiji
07.05.2012.
u 16:54
Bivši televizijski voditelj verbalno se sukobio sa Zdravkom Dimačem, jednim od menadžera Podravke
Pogledaj originalni članak

Zbog verbalnog sukoba sa Zdravkom Dimačem, jednim od menadžera Podravke, Hamed Bangoura ovaj je vikend priveden u policijsku postaju u Opatiji, prenosi T-portal.

Bivši televizijski voditelj na svom Facebook-profilu napisao je da je u jednom kafiću u Opatiji u nedjelju pio kavu i razgovarao s konobaricom kada je u kafić ušao Dimač s pritužbom da svoju kavu čeka već 20 minuta i tražeći knjigu žalbe. Konobarica mu je ljubazno objasnila da je vlasnik knjigu odnio na općinu te ga je u znak isprike htjela počastiti kavom. Na to joj je Dimač kazao da će zvati Državni inspektorat pa je nazvao informacije kako bi došao do njegova broja. Tada se u svađu umiješao i Bangoura pristojno zamolivši Dimača da prihvati ispriku konobarice i dodajući kako je dio krivnje i njegov jer se zapričao s konobaricom. No Dimač nije prihvatio prijedlog te je Bangouri odgovorio da konobarica mora platiti za svoj nemar. U tom trenutku, iznerviran Dimačevim ponašanjem, Bangoura mu kaže: " Slušaj, papak, 'ajde van pa nastavi maltretirati i zvati izvan lokala".

No nakon što ga je Dimač pitao zna li tko je on i rekao mu da će pozvati policiju, Bangoura mu je rekao: ''P... mu materina, zato nam i jest tako u državi kad svatko svoje frustracije liječi na način da ne želi prihvatiti ni ispriku''. Dimač je pozvao policiju te im rekao da mu je Hamed rekao: "P... ti materina". Policija je privela Bangouru, on je u postaji dao iskaz, a na svom Facebook-profilu pohvalio je policiju u Opatiji zbog korektno odrađena posla.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

FL
flick
18:31 07.05.2012.

\'\'No nakon što ga je Dimač pitao zna li tko je on i rekao mu da će pozvati policiju\'\' Ma zamisli, on je umislio da je neki faktor i da bi svi trebali znati tko je on. ... .

LI
liliZG
10:50 08.05.2012.

tipična hrvatska,........umišljene veličine moraju uvijek biti prve poslužene, kod njih ni isprika i besplatna kava ne znače ništa, a baš me zanima gdje mu se žurilo, vjerojatno na ručak od jastoga......menadžer za popišat se od smijeha, bulingaš dok ga neki veći bulingaš ne sredi.......

GR
gradjanski
17:14 09.05.2012.

Bravo Hamed. Oni sa filozofijom : use nase i podase su nažalost jedno vrijeme držali prevlast i u medijim ai u životu. Vrijeme je za promjenu. Lopovima i primitivcima treba reći što im spada. Izložimo ih! No, interesantno je kako se uvijek pokušavaju skriti u katolicizam i kršćanstvo!

Još iz rubrike Showbiz