I on želi u Sabor

Grdović otkrio zašto se našao na Kerumovoj listi: Danas ima previše pametnjakovića

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Kerum festa
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Kerum festa
17.06.2020.
u 18:14
Obožavatelji popularnog pjevača ne moraju strahovati kako njegov politički angažman znači i povlačenje s glazbene scene jer Grdović ne odustaje od glazbene karijere.
Pogledaj originalni članak

Na drugom mjestu liste Hrvatske građanske stranke (HGS) u 10. izbornoj jedinici nalazi se i ime našeg popularnog pjevača Mladena Grdovića. O svom političkom angažmanu i razlozima zbog koji se našao na listi Željka Keruma, Grdović je poslao izjavu u kojoj kaže:

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Mladen Grdović
Foto: Ivo Čagalj/ PIXSELL
coce
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Mladen i Brankica Grdović
Foto: Ivo Čagalj/ PIXSELL
coce
Foto: Dino Statin/PIXSELL
Mladen Grdović
Foto: Dino Statin/PIXSELL
Mladen Grdović
Foto: Dino Statin/PIXSELL
Mladen Grdović

- Željka Keruma poznajem preko 30 godina i on je dobar čovjek. Može on biti osebujan, ponekad izgubiti živce, ali on voli Dalmaciju i Hrvatsku; želi nam svima napredak. Angažirao sam se jer me zamolio za pomoć, a ja nikad ne odbijam svoje prijatelje. To što sam na listi ne znači da se povlačim s estrade; naprotiv, ne mislim prestati pjevati dok sam god živ. Danas ima previše pametnjakovića i onih koji gledaju samo svoje interese, a domovina i gospodarski napredak nam ipak svima trebaju biti prioritet. To je sve što ću za sada reći na ovu temu.

Željko Kerum je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju rekao kako su oni prva stranka Dalmacije, a Mladen Grdović je simbol Dalmacije. - HGS je regionalna stranka i nakon što pobjedimo na predstojećim izborima, u ove dvije izborne jedinice, zasukati ćemo rukave kako bi još više poboljšali živote svih stanovnika, "najlipšeg dila svita" - rekao je Kerum.

VIDEO Sve ljubavi Severine Kojić

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

LU
Lujo13
18:34 17.06.2020.

Neka nama tebe!

TK
tkoznaa
18:48 17.06.2020.

Dalmatinci, glasujte za ovu dvojicu da kupe još bolji Ferari. Vama kako bude!

DU
Deleted user
18:19 17.06.2020.

Tako je Mladene, nama trebaju kvalitetni i nadasve glupi ljudi !