teške riječi

Gospodin Savršeni u sukobu s Nevenom Ciganovićem

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram/PIXSELL
Foto: Instagram
Neven Ciganović
Foto: Facebook
Neven Ciganović
15.12.2018.
u 16:47
-Znaš, ja ti svakog cijenim i poštujem da li ga znao ili ne! Ali ne ako je netko bezobrazan i vrijeđa i to bez da mene ili tu osobu zna - to ne dozvoljavam i neću dopustiti!, kaže Gospodin Savršeni
Pogledaj originalni članak

Iako se u showu Gospodin Savršeni više svađaju djevojke oko njega, dok Goran Jurenec ostavlja dojam nekonfliktnog momka, sudeći po onome što piše po društvenim mrežama, i on se zna posvađati s onima koji mu smetaju. 

A zasmetao mu je Neven Ciganović kojeg je blokirao na Instagramu, što je "Cigi" objavio na Facebooku.

-Ha.ha.. vidim da pratiš Facebook Nevena Ciganovića. Tip te razvaljuje, napisao je pratitelj Jurenecu, koji odgovora na većinu komentara svojih pratitelja.

-Koga?!? Ma ne pratim ti ja nebitne osobe., odgovorio je Jurenec.

-Čini se da ti nije baš tako nebitan kad se požalio da si ga blokirao na Instagramu. U svakom slučaju sretan rođendan, dodao je pratitelj.

-Znaš, ja ti svakog cijenim i poštujem da li ga znao ili ne! Ali ne ako je netko bezobrazan i vrijeđa i to bez da mene ili tu osobu zna - to ne dozvoljavam i neću dopustiti! Ako mu je dosadno u životu ili nije zadovoljan sam sa sobom - neka onda malo promisli zbog čega bi to moglo biti,ali sumnjam da taj LEPTIRIĆ ima toliko “samo-refleksije” u sebi, pa zato nek “leprša” gdje želi-ali neće kod mene", poručio je Gospodin Savršeni pa dodao:

-Ma nek on iskazuje šta god hoće, ali neće nikog na mojoj stranici vrijeđati, zaključio je Jurenec.

Pogledajte video gdje Cirque du Soleil govore o skorašnjem nastupu u Zagrebu: 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
17:16 15.12.2018.

Cigi mu ga je malo pre duboko i pre žesoko zašiljio pa mu ga ovaj nije htio podimit zauzvrat i eto ti belaja

AA
AAAAAA
22:27 15.12.2018.

sukob pedera! savršeno!

MP
marijan.pinkeva
17:09 15.12.2018.

Baš vam hvala za ovu informaciju, uljepšali ste mi vikend, bio sam u banani razmišljajući o odnosu ove dvojice, a informacije ni od kud, hvala još jednom.