Slijedi zaplet

Gospodin Savršeni u neobjavljenom videu ovo je priznao Polini

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
22.04.2022.
u 19:25
Toni je bio u šoku kada je Polina odbila njegovu ružu i napustila show, ali ubrzo se vratila.
Pogledaj originalni članak

Prije desetak dana Polina je u showu "Gospodin Savršeni" odbila Tonijevu ružu, a sve to dogodilo se tijekom spoja na kojem Toni nije ni slutio da će Polina odbiti ružu i napustiti show.  - Toni, ti se meni jako sviđaš i ne želim te povrijediti ni na koji način, ali moram otići - rekla mu je Polina. Toni je bio u šoku i priznao kako su mu se nog odsjekle i nije skrivao koliko ga je pogodio njezin odlazak jer mu se jako sviđala.

Polina se nedavno vratila u show, što se nekim natjecateljicama i nije pretjerano svidjelo, a RTL piše kako je u dosad neobjavljenim snimkama u kojima Polina i Toni razgovaraju, Gospodin Savršeni rekao Polini sljedeće: - Ja se želim boriti za tebe! 

- Razmišljala sam o tome što se dogodilo i mislim da sam pogriješila što nisam dala priliku da iz našeg odnosa nastane nešto više, osjećala sam da je nešto ostalo nedorečeno…- kazala je Polina kada se vratila u show.  Dodala je i da bi voljela bolje upoznati Tonija te da se nada da nije sve izgubljeno.  - Mislim da bih htjela dati priliku svemu ovome, mislim da se ovaj odnos lijepo gradi i da će se tako nastaviti - rekla je tada.  Gospodinu Savršenom bilo je drago opet vidjeti Polinu i čuti njenu stranu priče, ali kada se vratila jasno je rekao kako ga je njezin postupak i odbijanje ruže povrijedilo. 

- Jako me je povrijedilo sve ono i koliko god bih ti želio skočiti u zagrljaj pa da nastavimo kako je bilo, isto tako želim čuti što mi želiš reći. Moram biti oprezan, moram zaštititi svoje osjećaje…-  kazao je tada Toni. Kada je Polina otišla u razgovoru s voditeljicom showa Antonijom Blaće rekao je kako je svjestan da je Polini karijera jako važna i to mu je bila jedna od privlačnijih stvari kod nje i nije imao namjeru natjecati se s njezinom karijerom, ali nadao se kako će se u toj slici naći mjesta i za njega. 

VIDEO Haris Džinović zapjevao je na Severininom rođendanu u klubu Mint

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar marlony
marlony
23:19 25.04.2022.

Moj komentar koji nije bio uvredljiv je izbrisan. Koga vi zapošljavate ??????

TR
tratincica68
18:11 23.04.2022.

Sad mu je prilika da joj da nogu kako treba.