Goran Jurenec

Gospodin Savršeni: 'Bilo mi je žao vidjeti Hanu kako kopa po izmetu'

Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL Screenshot
17.04.2019.
u 09:22
Nakon sudjelovanja u reality showu ''Superpar'', Goran Jurenec i Hana Rodić osvojili su mnogobrojne simpatije gledatelja, a on se u intervjuu za RTL otvorio o tom iskustvu.
Pogledaj originalni članak

Prvi hrvatski Gospodin Savršeni Goran Jurenec (39) za RTL je otkrio ponešto o poslovnim ambicijama, kako je zadovoljan sudjelovanjem u showu Superpar i koji su izazovi održavanja veze na daljinu.

Na pitanje što je utjecalo na odluku da on i Hana uđu u show Superpar, odgovorio je da su htjeli doživjeti novo zajedničko iskustvo i vidjeti koliko se slažu i mogu li se natjecati s drugim parovima.

Progovorio je i o Jani i Miroslavu koji su ih stavili da spavaju u kamp-kućicu.

– Iskreno, da sam bio na njihovu mjestu, možda bih nas i ja smjestio u tu kamp-kućicu – priznaje Goran koji se dalje prisjetio izazova u kojem je Hana morala kopati po izmetu dok je bila u haljini.

– Bilo mi je žao vidjeti Hanu kako mora kopati po izmetu u haljini i štiklama. Volio bih da sam to mogao napraviti umjesto nje jer sam odmah znao da će samo hodati i neće naći ključeve – govori Goran kojeg su podsjetili da je Hana u kuću ušla u vjenčanici, a na pitanje o tome može li je zamisliti kako korača prema oltaru, nije puno dvojio.

– Mogu si mnogo toga zamisliti i znam da će prekrasno izgledati u svakoj haljini… – govori ovaj njemački Hrvat koji još uvijek živi na relaciji Zagreb-Berlin i smatra da sve treba ići korak po korak.
– Tek se počinjemo upoznavati, naše vrline, ali i mane. Zato treba ići korak po korak; prvo je najvažnije da što više vremena provodimo zajedno – dodao je on.

Otkrio je kada između njega i Hane dolazi do trzavica i kako ih rješava.

– Do njih dolazi ako moram produljiti boravak kad sam izvan Zagreba, što znači da ćemo se manje vidjeti. Uvijek razgovorom nastojim riješiti nesuglasice i objasniti razlog – govori Gospodin Savršeni koji smatra da je ''previše kritičan i živčan, ali se trudi biti što strpljiviji''.

– S druge strane, mislim da mi je najveća vrlina psihička i fizička izdržljivost i nastojim biti tolerantan – smatra Goran koji je pokrenuo vlastiti projekt – internetsku fitness-stranicu gdje nudi privatne treninge i planove prehrane, a volio bi se kao model okušati u kampanji za parfem ili dobiti zanimljivu ulogu u nekom filmu.

Pogledajte koji  brakovi u showbizzu nisu dugo potrajali!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.