zakazano je

Goran Vlaović i 17 godina mlađa bivša misica će se vjenčati, a evo koji datum su odabrali

Foto: Pixsell kolaž
Foto: pixsell
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Davor Šuker i Goran Vlaović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
08.03.2021.
u 16:40
Podsjetimo, na službenom Instagram profilu Miss Universe Hrvatske 17. veljače osvanula je čestitka upućena bivšoj misici Ivani Mišuri i njezinom odabraniku Goranu Vlaoviću koji su postali roditelji malene djevojčice.
Pogledaj originalni članak

 Bivša Miss Universe, Ivana Mišura (31) i naš bivši nogometni reprezentativac i stručni komentator Goran Vlaović (48) nedavno su dobili bebu, djevojčicu kojoj su dali ime Vana. Goran i Ivana već su zakazali vjenčanje, te bi se trebalo održati 28. kolovoza u jednom zagrebačkom hotelu u centru grada, doznaje RTL

Podsjetimo, na službenom Instagram profilu Miss Universe Hrvatske 17. veljače osvanula je čestitka upućena bivšoj misici Ivani Mišuri i njezinom odabraniku Goranu Vlaoviću koji su postali roditelji djevojčice. No nitko dosad nije znao ime koje su sretni roditelji odabrali za malenu princezu. 

RTL Exkluziv doznaje kako su za bebu odabrali im - Vana.  Čestitka na Instagramu otkrila je i jedan detalj koji javnost nije znala, a to je da su Ivana i bivši nogometaš sada i zaručeni.

Za vezu 48-godišnjeg Vlaovića i 17 godina mlađe Ivane doznalo se u listopadu 2018. godine samo nekoliko dana nakon što se Goranova bivša supruga spisateljica Milana Vlaović udala za direktora i suvlasnika agencije Pepermint Borisa Kovačeka. Goran i Milana u braku su bili 18 godina, a odvojenim putevima odlučili su krenuti prije devet godina iako su i nakon razvoda ostali u prijateljskom odnosu. Ivana i Goran upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ljubav je zaiskrila tek dvije godine nakon što su se upoznali. Ivani je djevojčica prvo dijete, a Goran s bivšom suprugom Milanom Vlaović ima 27-godišnjeg Stjepana, dvije godine mlađeg Marija te 16-godišnju kćer Niku. Goran i Ivana ne vole se pojavljivati na društvenom događanjima i Ivana je samo jednom pričala o vezi s Vlaovićem i tada je na jednoj kazališnoj premijeri na novinarsko pitanje koliko je sretna od 1 do 10 u vezi s nekadašnjim nogometašem odgovorila: Sto!. 

udovica glazbenika

Vesna Dragojević prisjetila se Olivera: 'Uvijek bi mi donosio cvijeće na današnji dan'

Jučer nam je bila godišnjica braka. Kad mi je suprug bio živ, on mi je na današnji dan uvijek donosio cvijeće. Eto, da mi niste rekli, ne bih se ni sjetila da je danas Dan žena. Ipak, jako mi je lijepo vidjeti muškarce koji gradom hodaju s ružama za svoje žene, mislim da je to jako lijepa gesta. Za mene je Dan žena puno važniji nego Dan zaljubljenih, kazala je Vesna Dragojević

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
17:26 08.03.2021.

Pravi hrvat Goran Vlaović i 17 godina mlađa bivša prava hrvatica misica će se vjenčati i uživati kao svoji na svome dok curi ne svane da nije za starkelju spremba i da želi živjeti sa novim i mlađim kao svoji od love bivšeg svoga.

DM
drazen.muhvic
18:02 08.03.2021.

Pita tako Goran Ivanu: Što ćeš sutra kuhati za ručak? Ona će: Mir u svijetu!

DM
drazen.muhvic
17:58 08.03.2021.

Često se događa da se ovo rijetko viđa kako se spetljaju nogometaš i misica...

Još iz rubrike Showbiz