u čudu je

Goli slikar zaintrigirao Bilmana: 'Je li ovo ista tehnika?'

Foto: Nova TV, Petar Glebov/Pixsell
Goli slikar zaintrigirao Bilmana: 'Je li ovo ista tehnika?'
21.11.2018.
u 11:21
Davor Bilman na svojem Facebooku objavio je fotografiju Majina portreta koji je djelo kontroverznog golog slikara
Pogledaj originalni članak

Goli slikar jedan je od najkontroverznijih kandidata ovogodišnjeg Supertalenta. Iako nije prošao u polufinale, oko osebujnog Kanađanina i njegove tehnike slikanja i dalje se podiže prašina. Nakon što je Brent Ray Fraser na audiciji penisom naslikao lik Davora Bilmana, portretom je odlučio razveseliti i Maju Šuput.

Pjevačica je ostala oduševljena darom koji je za nju stigao iz daleke Kanade, a ovo umjetničko djelo pomalo je zbunilo Bilmana koji je svoje nedoumice pokušao razriješiti uz pomoć svojih pratitelja.  – Što mislite, je li Majina slika naslikana istom tehnikom kao i moja? – napisao je Bilman uz Majin portret i nasmijao mnoge. 

– Ista tehnika, samo što je tvoja slika nacrtana s više ljubavi – uzvratila mu je jedna od pratiteljica, dok se drugi pratitelj nadovezao napisavši kako misli da se radi o istoj tehnici, ali i o istom kistu.

Neki su pak u komentarima imali i prijedloge za nove radove. – Bila bi još veća fora da je umjesto Maje naslikao Martinu – našalila se Bilmanova pratiteljica. Tko zna, možda u sljedećim emisijama vidimo i Martinin portret naslikan ovom upečatljivom i za mnoge još uvijek nevjerojatnom tehnikom. 

Pogledajte i gdje su i što danas rade zvijezde prvog hrvatskog realityja. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

AN
ante555
14:10 21.11.2018.

Ovo nije talent tip je totalni idiot. Trebalo ga odmah izbacit cim se pojavio.

ST
Stručnjak
11:50 21.11.2018.

Svugdje svi pišu da je Majaoduševljena, i kao bila je, ali zašto mu je onda rekla "ne" na audiciji?