bila je odlučna

Glumica zabranila zaručniku jednog uzvanika na njegovoj momačkoj večeri: 'To nije dobra ideja'

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: DPA/PIXSELL
Scarlett
Foto: PA/Pixsell
Scarlett Johansson
Foto: Reuters/Pixsell
22.10.2019.
u 21:03
Glumica Scarlett Johansson zaručena je od svibnja za 36-godišnjeg komičara Colina Josta, a sada je uoči njegove momačke večeri sporan dolazak samo jedne osobe.
Pogledaj originalni članak

Hollywoodska glumiac Scarlett Johansson otvoreno je priznala kako očekuje da će izgledati momačka zabava njezinog zaručnika, 36-godišnjeg komičara Colina Josta. Naime, nije joj sporna posljednja divlja zabava prije braka, ali ne slaže se s dolaskom Colinovog najboljeg, za kojeg Scarlett tvrdi da radi probleme.

U razgovoru s Jimmyjem Fallonom otkrila je da se ne slaže s dolaskom Micheala Chea, najboljeg Colinovog prijatelja. - O, ne. To nije dobra ideja. Imam osjećaj da ako on dođe, policija će imati puno posla. To stvarno nije dobra ideja - odlučno je govorila voditelju.

Na kraju se našalila i direktno Michaelu obratila kamerama: "Michael, ti ne dolaziš. Znam gdje radiš".

Inače, Che je u rujnu odlučio kako će isplanirati zabavu za najboljeg prijatelja i tada je kod Fallona također rekao kako je "Colin tip koji bi htio da sve bude za vrijeme dana i da Scarlett bude pristuna". Međutim, on ima sasvim drugačiji plan i poručio je da će "biti prljavo". Voditelj je na to rekao da nije upoznat s planom koji je razvio Michael, ali poznavajući njega plan "uključuje gole žene i par razloga za uhićenje".

Inače, par je u vezi već dvije godine, a nakon zaruka u svibnju još nisu odlučili točan datum kad će stati pred oltar. Svoju vezu obznanili su u studenom 2017. godine pojavljivanjem na crvenom tepihu u New Yorku.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CR
crnaguja1950
21:14 22.10.2019.

Jel ovo stvarno članak????stvarno???