kakva transformacija

Glumica skinula 30 kilograma pa se utegnula u kožne hlače i mnoge zadivila linijom

Foto: instagram
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Hrvatski hrvački savez
Foto: Hrvatski hrvački savez
Foto: Instagram
Foto: Profimedia
17.10.2021.
u 08:00
Dotjerana glumica na sebi je imala crne kožne hlače i crni sako s ružičastim detaljima koji je uskladila s ružičastim mokasinkama, a snimljena je dok je izlazila iz Guccija u društvu prijatelja.
Pogledaj originalni članak

Slavna glumica Rebel Wilson (41) u posljednje vrijeme plijeni sve više pozornosti zahvaljujući svom novom izgledu. Naime, glumica je u proteklih godinu dana skinula više od 30 kilograma, a svojom linijom sada se nerijetko hvali na društvenim mrežama. Ovog puta paparazzi su je ulovili nakon obavljenog šopinga na Beverly Hillsu. Dotjerana glumica na sebi je imala crne kožne hlače i crni sako s ružičastim detaljima koji je uskladila s ružičastim mokasinama, a snimljena je dok je izlazila iz Guccija u društvu prijatelja. 

Foto: Profimedia

Njezini brojni pratitelji iznenađeni su promjenom koja je očigledna, a zbog nove linije na društvenim mrežama nerijetko je časte komplimentima. "Ti si moj heroj", "Predivna žena, prava si inspiracija", "Hvala ti za podršku","Izgledaš sjajno, svaka čast", "Ti si moja inspiracija", "Ovo je poruka koju svi želimo čuti, hvala!", "Predivna", "Ljepotica", samo su neki od komentara obožavatelja. Rebel je u nedavnom intervjuu otkrila kako je uspješno smršavjela i što joj ju zapravo potaknulo na promjenu.

Foto: Profimedia
U razgovoru je otkrila da ključna stvar u gubljenju kilograma, barem u njenom slučaju, nije ekstenzivno vježbanje već jednostavno, šetnja, a ispričala je kako su ju doktori savjetovali da počne voditi više računa o zdravlju kako bi proces zamrzavanja jajnih stanica imao bolje učinke. Inače, Rebel je karijeru izgradila ulogama u komedijama "Kako biti solo", "Djeveruše", "Na putu do zvijezda", a još se prošle godine na društvenim mrežama pohvalila transformacijom te kako je dosegnula željenu težinu od 75 kilograma. Također, njezin trener Jono Castano otkrio je kako je tajna njezinog izgleda uz naporan rad i upornost to što je od vježbanja uspjela napraviti zabavu.

Foto: Profimedia


VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PW
P.Wrangel
08:58 17.10.2021.

Lijepo. A što je učinila s viškom kože?

BO
bolnaistina
08:21 17.10.2021.

Fakat, za mene.