U 37. GODINI

Glumica pronađena mrtva u svom stanu, znamo je po posebnoj ulozi

Foto: Profimedia
Sei Ashina
Foto: Profimedia
Sei Ashina
Foto: Profimedia
Sei Ashina
16.09.2020.
u 15:54
Ashinu najbolje znamo po ulozi konkubine u povijesnoj drami "Svila" redatelja Françoisa Girarda iz 2007. godine, u kojoj je glumila uz Keiru Knightley. osim toga igrala je u cijelom nizu japanskih TV-serija, kao i američkoj seriji osveta iz 2011. godine
Pogledaj originalni članak

Japanska glumica Sei Ashina preminula je u 37. godini života. Tokijska policija potvrdila je japanskim medijima kako je Sei izvršila samoubojstvo u svom stanu u ponedjeljak. Seino tijelo pronašao je njen brat, nakon što nije odgovarala na pozive i poruke. Iza sebe nije ostavila oproštajnu poruku. 

Foto: Instagram
In-hye Oh
Foto: Instagram
In-hye Oh
Foto: Instagram
In-hye Oh

Ashinu najbolje znamo po ulozi konkubine u povijesnoj drami "Svila" redatelja Françoisa Girarda iz 2007. godine, u kojoj je glumila uz Keiru Knightley. osim toga igrala je u cijelom nizu japanskih TV-serija, kao i američkoj seriji osveta iz 2011. godine.

Smrt Sei Ashane nova je u nizu samoubojstava poznatih Japanaca posljednjih godina. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz