iznenadila fanove

Glumica iz serije Andrija i Anđelka otkrila: 'Jela sam iz smeća'

Foto: Instagram/Wanda Nara
Anđelka Prpić
Foto: Instagram
Anđelka Prpić
Foto: Instagram
Anđelka Prpić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Foto: Petar Glebov/Pixsell
29.01.2020.
u 12:27
Anđelka Prpić kazala je kako je shvatila da to što radi nije baš najbolje pa je smeće u kanti zalijevala nekom tekućinom koja bi joj se u tom trenutku našla pri ruci kako bi joj se sadržaj dovoljno gadio da ga ne bi pojela.
Pogledaj originalni članak

Glumica Anđelka Prpić koje se gledatelji sjećaju zbog uloge u seriji 'Andrija i Anđelka' u srpskom talk showu AmiG Ognjena Amidžića.

Progovorila je o pikanterijama iz osobnog života , a obožavatelje je iznenadila kad je priznala da je jela iz kante za smeće. 
'Znalo bi se dogoditi da bacim neku hranu u kantu, a onda da ju nešto kasnije izvadim i pojedem', rekla je glumica smijući se te otkrila kako se riješila te čudne navike.

Naime, kazala je kako je shvatila da to što radi nije baš najbolje pa je smeće u kanti zalijevala nekom tekućinom koja bi joj se u tom trenutku našla pri ruci kako bi joj se sadržaj dovoljno gadio da ga ne bi pojela.  

Najveća podrška u tom periodu i u borbi protiv bizarne navike bio joj je suprug Dario. Anđelka i Dario su u sretnom barku već osam godina, a glumica je prije šest godina rodila njihovo prvo dijete, dječaka Jakšu.  

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.