ostaje optimistična

Glumica i mjesec dana nakon potresa osjeća posljedice: Pokazala razrušen dom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram/riley.loudermilk
22.04.2020.
u 16:30
Glumica je objavila fotografiju štete na zgradi koja se dogodila kao posljedica potresa, a osim toga je objavila fotografiju na kojoj ima kacigu na glavi jer njezin dom još nije obnovljen.
Pogledaj originalni članak

Glumica Bojana Gregorić Vejzović prisjetila se razarajućeg potresa koji se dogodio prije mjesec dana u Zagrebu. Glumica je objavila fotografiju štete na zgradi koja se dogodila kao posljedica potresa, a osim toga je objavila fotografiju na kojoj ima kacigu na glavi jer njezin dom još nije obnovljen.  

 "Točno mj.dana od potresa u Zagrebu...Probat ću optimistično, to se od glumaca i dalje očekuje...Fashion izričaj od tada kod mene izgleda baš ovako. Moja majčica uvijek govori: ”Najbolje odjevena osoba je ona odjevena u skladu s prilikama!” Maska umjesto šminke,kaciga jer s krova klize cijepovi pa kad izlazimo u vrt na kratku šetnju sa psom, šljem glavu čuva! Takve su prilike! Ovo desno je naša tavanska soba,dimnjak je točno iznad i prolazi kroz sobu te “srce” cijele zgrade, a sam Bog nas je čuvao 22.3.2020!" napisala je Bojana uz objavu.

Foto: Instagram

Podsjetimo, ova dugogodišnja UNICEF-ova ambasadorica dobre volje za Hrvatsku, u prosincu prošle godine  se vratila iz jednog od najvećih izbjegličkih kampova na svijetu 'Za'atri' u Jordanu gdje se družila s izbjeglicama u kontejnerskom naselju.

– Današnje misli: zahvalnost i poniznost! Među djecom i ljudima koji su izgubili sve osim osmijeha i nade! Zdravi smo i imamo krov nad glavom, onda trebamo uzviknuti: Hvala ti, živote! – poručila je glumica nakon druženja s djecom u izbjegličkom kampu. Svoja iskustva iz kampa Bojana je redovito dijelila s pratiteljima pa je tako otkrila i da izbjeglice dobivaju svega 30 dolara mjesečno za osnovne životne potrebe kao i da Jordan ima čak 14% stanovništva koje živi u potpunom siromaštvu. Unatoč tome, vjeruju da su pred njima bolji i svjetliji dani.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TU
tulipani
19:38 22.04.2020.

mogla bi se i ona zaposliti u ,,pluralnoj katoličkoj udruzi iz austrije,,....

Još iz rubrike Showbiz