Nova uloga

Glumica Dora Fišter Toš mališanima čitala doživljaje Šare Bubamare

Foto: NN
Glumica Dora Fišter Toš mališanima čitala doživljaje Šare Bubamare
25.10.2009.
u 15:35
Iako glumi u seriji “Odmori se, zaslužio si!”, mlada majka, čini se, nikad ne miruje pa se prošle subote sa snimanja serije zaputila u dječju igraonicu čitati priče.
Pogledaj originalni članak

Iako glumi u seriji “Odmori se, zaslužio si!”, glumica Dora Fišter Toš čini se nikad ne miruje. Prošle subote, sa snimanja obiteljske serije koju će HTV ponovno emitirati početkom iduće godine otrčala je u dječju igraonicu Garden Malla.

Mališanima koji su se tamo zatekli, 31-godišnja Dora čitala je slikovnice “Bubamarin let” i “Kako spavaju bubamare”. Majka jednoipolgodišnje Eve savršeno se snašla u ulozi Šare Bumare te je zajedno s mališanima otkrila gdje i kako spava točkasta buba kao i koliko je važno svaki dan prije spavanja oprati zube, umiti se i pravilno odjenuti pidžamu.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.