Dječja posla

Glumac Matthew Perry priznao: Potukao sam se s kanadskim premijerom iz čiste ljubomore

Foto: Press Association/PIXSELL
Mathhew Perry
Foto: Press Association/PIXSELL
Mathhew Perry
Foto: Freeman/Press Association/PIXSELL
Matthew Perry
Foto: PA/Pixsell, Twitter
Justin Trudeau
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
matthew perry
Foto: PA/Pixsell, Twitter
Justin Trudeau
17.03.2017.
u 09:27
Zvijezda serije "Prijatelji" i Justin Trudeau pohađali su istu osnovnu školu u Kanadi, a Perry i njegov prijatelj nasrnuli su na Trudeaua jer je u sportu bio uspješniji od njih
Pogledaj originalni članak

Zvijezda serije "Prijatelji", glumac Matthew Perry gostovao je u talk showu "Jimmy Kimmel Live" i u razgovoru se prisjetio jedne zgode iz vremena kada je pohađao osnovnu školu. 

– Moj prijatelj Chris Murray, koji je sa mnom pohađao razred u osnovnoj školi u Kanadi, podsjetio me da smo jednom prilikom pretukli Justina Trudeaua. Pretukli smo današnjeg premijera Kanade – kroz smijeh je ispričao 47-godišnji glumac. 

Kanadski premijer Trudeau, koji slovi za jednog od najzgodnijih političara i na čiji šarm je pala i Ivanka Trump, dvije godine mlađi je od Perryja, a povod tuči bila je dječačka ljubomora.

– Potukli smo se jer je on bio odličan u sportu u kojem moj prijatelj i ja nismo bili dobri. Nasrnuli smo na njega iz čiste ljubomore. Bio sam glup klinac i nije da se sada hvalim time – rekao je Perry. 

 

>>Kanadski premijer nakon Ivanke Trump zaludio je žene diljem svijeta ovom fotkom

>>Trump se susreo s kanadskim premijerom, no svi pričaju o zaljubljenom Ivankinu pogledu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.