Izletio s ceste

Glumac Kevin Hart zadobio je ozbiljne ozljede u prometnoj nesreći

Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
02.09.2019.
u 09:31
Proslavio se ulogama u filmskim komedijama "Tajna služba" i "Get Hard"
Pogledaj originalni članak

Američki komičar i glumac Kevin Hart hospitaliziran je zbog ozljeda koje je zadobio u automobilskoj nesreći u Kaliforniji u nedjelju, izvijestili su lokalni mediji.

Nesreća se dogodila kada je vozač Hartova Plymoutha Barracude izgubio kontrolu nad automobilom u nedjelju rano ujutro i izletio s ceste. Kevin Hart (40) i vozač prebačeni su u bolnicu i zadržani zbog "ozbiljnih ozljeda leđa", navodi CBS.

Foto: PA/Pixsell

Još jedna osoba koja je bila u automobilu navodno je zadobila lakše ozljede. Policija je priopćila da vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Kevin Hart se proslavio ulogama u filmskim komedijama "Tajna služba" i "Get Hard".

Trebao je voditi ovogodišnju dodjelu Oscara, ali je odustao nakon prosvjeda zbog njegovih starih homofobnih tvitova, koje je objavljivao između 2009. i 2011., i ispričao se LGBTQ zajednici za "bezosjećajne riječi u prošlosti".

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne priča. Na pitanje je li ikad zapucao na brata kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je skupa sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.