glavna kritičarka

Gledatelji 'Večere za 5 na selu' ponovno opleli po Marini: 'Gora od Špičeka, Željka i Pažanina!'

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
07.10.2022.
u 10:09
Marina je za Ivaninu večeru imala nekoliko zamjerki. Za njezinu predjelo, imena Mediteran, kazala je kako je bilo neprimamljivo i neslano. Ivanino glavno jelo opisala je kao nabacano i monotono , a jedina svjetla točka na večeri joj je bio desert.
Pogledaj originalni članak

U jučerašnjoj epizodi showa 'Večera za 5 na selu' domaćica je bila Ivana Ćulum. Magistrica forenzike gledateljima je poznata iz drugog RTL-ovog showa ' Ljubav je na selu', a za svoju večeru osvojila je 36 bodova. Tim rezultatom nije uspjela prijeći u vodstvo, a gledateljima su za oko zapeli brojni Marini prigovori. Radi se o natjecateljici koja je trenutno vodeća, a gledatelji su i ranije komentirali kako je pronašla zamjerke tamo gdje ih oni nisu vidjeli.

Marina je za Ivaninu večeru imala nekoliko zamjerki. Za njezinu predjelo, imena Mediteran, kazala je kako je bilo neprimamljivo i neslano. Ivanino glavno jelo Čarolija livade opisala je kao nabacano, monotono i jednolično, a jedina svjetla točka na večeri joj je bio desert, koji je kako je rekla, bio simpatičan i jestiv.

Na društvenim mrežama gledatelji su komentirali njezine prigovore.

- Uspjela Marina sačuvati prvo mjesto, ali je obraz izgubila, baš se osramotila – napisala je jedna osoba svoje mišljenje. Druga osoba istaknula je da je primijetila da Marina ima puno zamjerki, no pojede cijelu porciju.

Foto: Screenshot

- Ništa joj ne valja a sve pojede – istaknula je svoje zapažanje.

- Marina je teški filozof i nekorektna do kraja, a nažalost će pobijediti, nije baš neka ekipa Luka nije loš čovjek jednostavan – pisali su gledatelji svoje dojmove.

Foto: Screenshot

- Marina gora od komentara od Špičeka, Željke i Pažanina. Oni su mala maca za nju - napisala je pak jedna gledateljica.

Foto: Screenshot

Podsjetimo, Marinino ponašanje gledatelji su primijetili i prije. Marina je kritike iznosila i na drugim večerama, a gledatelji su tada  zaključili. 

- Jedino sto Luka i vrijedi u ovom tjednu. Marina —Lija lukava. Sve si pojela i zamisli bilo ti malo.. Dekoracija ti falila na jaretini - poručila joj je gledateljica. 

- Jučer med i mlijeko, a večeras svemu našla prigovor. Pet je ipak premala ocjena, Luka se potrudio kako je znao - glasio je jedan od komentara.

VIDEO Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
Masnica3
19:19 08.10.2022.

To je karakteristika zločestih ljudi. Ona je bila prva mila fina , svi je ocijenili korektno a ona onda svima zamjerke. Dno dna. Ja bih se sramila da sam takva i da me gleda cijela Hrvatska.

SO
Sonja1337
11:49 07.10.2022.

Treba ponistiti sve glasanje ili Marinu iskljuciti zbog bezobrazni manipulacija ,a nagradu dodjeliti nekome od ovih cetvoro.Uzivotu nisam vidio bezobrazniju osobu,sram me sto sam iz BiH.