Reakcije

Gledatelji razočarani Supertalentom: Žiri je užas. Vidi se da je sve namješteno

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
18.11.2019.
u 09:02
Velikoj većini zasmetalo je što pjevač Željko Novosel, kojem je to bio peti nastup pred žirijem Supertalenta nije prošao u sljedeći krug natjecanja, dok je petogodišnji Said Šakić koji se predstavio s talentom prepoznavanja prometnih znakova prošao dalje
Pogledaj originalni članak

Nakon zadnje audicijske emisije u ovoj sezoni Supertalenta gledati nisu bili zadovoljni odlukama žirija i to su im poručili i u komentarima koje su  ostavili na službenoj Facebook stranici showa Nove TV.

Velikoj većini zasmetalo je što pjevač Željko Novosel, kojem je to bio peti nastup pred žirijem Supertalenta, nije prošao u sljedeći krug natjecanja, dok je petogodišnji Said Šakić, koji se predstavio s talentom prepoznavanja prometnih znakova i brzim pamćenjem, prošao dalje.  Dio gledatelja smatra da dječak od pet godine ne bi ni trebao nastupiti u ovom showu i jedna gledateljica to je i napisala:

– Dragi roditelji, ako su vam djeca baš simpatična u dnevnom boravku dok pred prijateljima izvode nešto, ne znači da su supertalenti.  Druga se pak nadovezala sličnim komentarom: Mali je sladak i to je to.... Ne vidim ja tu talenta...  I on prođe jer je sladak, a mnogi koji zaista zavrjeđuju proći oni nisu...

Nije gledateljima bilo jasno ni zašto Željko sa svojim pjevačkim talentom nije uspio proći dalje i pitali su gledatelji žiri jesu li oni uopće gledali isti nastup.

 

 

– Sad me žiri totalno razočarao... vidi se da je sve namješteno. Puste onog malog koji zna prometne znakove, a čovjeku koji stvarno dobro  pjeva ne daju priliku, baš bezveze – bila je jedna od reakcija gledatelja, a našlo se još sličnih komentara:

– Ovaj žiri je blago rečeno užas. Gledam Supertalent samo iz dosade jer to nisu talenti nego budalarije. Ali, budimo realni, da su imali barem malo osjećaja i ljudskosti, dali bi ovom dedi prolaz. Užas! Nadam se da neko od žirija tu i tamo pročita komentare da vidi koliki su idioti. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

OB
ObrenM
09:54 18.11.2019.

Mirjana Milosevic "umjetnica" iz Smedereva sa "zivotnom" pricom zacinjenom sa degutantnim crtezima po tijelu prolazi sa 4 nedostojna DA.Dotle drag gospodin iz Zagreba lijepog opernog glasa ispada sa 2 NE.Martina,Martina?!

Avatar southman
southman
09:32 18.11.2019.

Sve te emisije se baziraju na guljenju jadne sirotinje koja naivno zove i glasa. Dakle mali bošnjak donosi puno više tel. poziva od tamo nekog postarijeg " Pavarotija " !

MO
modovisisajteMaraschino
09:45 18.11.2019.

zar još ljudi nisu shvatili da "reality tv" znači namješteno? cijela stvar je u tome da privuku naivne i da im dignu lovu na glasanje, te da im zatupljuju mozak kako ne bi slučajno izašli na ulice...