'VEČERA ZA 5 NA SELU'

Gledatelje razljutila Agičina neurednost: 'Meni je bilo dovoljno vidjeti bijelu, plastičnu zdjelu prljavu'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
14.10.2021.
u 09:27
"Prljav štednjak, prljavo suđe, vlas u predjelu, higijena nula. Ambijent ne baš ugodan, a okus hrane mogli su procijeniti gosti. Ako je žena neuredna, ne opravdana je to što živi na selu", još je jedan komentar na Agičinu večeru.
Pogledaj originalni članak

U jučerašnjoj emisiji ''Večere za 5 na selu'' kandidate je ugostila Agica. Domaćica je priredila tradicionalan obrok, a svoje goste dočekala je u narodnoj nošnji. Prvi put u emisiji gosti su stigli u kočiji s konjima, a Agica je za svoju večeru dobila 34 boda te prešla u vodstvo.

Iako su kandidati pohvalili njezinu tradicionalnu večeru te im se jako svidjela, gledateljima je nešto drugo zapelo za oko. Tijekom pripreme večere primijetili su posuđe u kojem je Agica kuhala. „Meni je bilo dovoljno vidjeti bijelu, plastičnu zdjelu prljavu“, jedan je od komentara na Facebooku. „Prljav štednjak, prljavo suđe, vlas u predjelu, higijena nula. Ambijent ne baš ugodan, a okus hrane mogli su procijeniti gosti. Ako je žena neuredna, ne opravdana je to što živi na selu“, još je jedan komentar koji je istaknuo da je kandidatkinja Vanesa pronašla kosu u hrani.

Foto: Screenshot
Gledatelji su u komentarima odgovarali i na pitanje je li Agičin prelazak u vodstvo zaslužen. „Ne vidim nikakvo umijeće u hrani“, napisala je jedna gledateljica te objasnila da smatra da su jela koja je Agica pripremila bila jednostavna za pripremu. „Po čemu je zaslužila vodstvo? Što je to ona specijalno uradila?“ dodala je gledateljica. „Ovo dvoje što su kuhali jučer i prekjučer uložili su puno više truda u svoje večere i što se tiče spremanja hrane i atmosfere“, kazala je druga osoba.

Foto: Screenshot
Gledatelji su primijetili i napet stav domaćice prema Zdravki. „Nije mi baš pristupačna. Zakačila se za Zdravku i ne da joj živjeti“, jedan je od komentara kojem je dodano i da je Zdravka za večeru dala 10 bodova iako ne voli čobanac. „Što se večere tiče sve pet, izbor domaće hrane… Ali domaćica očito druga priča“, komentirali su gledatelji. 

Foto: Screenshot
Ima i onih gledatelja kojima se svidjela večera. „Napokon prava večera na selu“, jedan je od komentara. „Prava tradicionalna večera! Žena drži do tradicije: od dolaska gostiju s kočijom, narodna nošnja“, poručila je jedna gledateljica. „Bravo Agica“, istaknuli su drugi. 

Foto: Screenshot
Inače, ovaj tjedan u ''Večeri za 5 na selu'' sudjeluju kandidati iz Slavonskog Broda i okolice. U ponedjeljak je kuhala Željka te za svoju večeru dobila 32 boda. Jednak broj bodova dobio je i Stanislav koji je u utorak pripremio večeru u orijentalnom ambijentu. U četvrtak će goste dočekati Zdravka, a mnogi s nestrpljenjem očekuju tu emisiju jer ih zanima kakve će joj ocjene dati Agica. Tjedan završava Vanesa koja kuha u petak. 

VIDEO Sanja Doležal otkrila je li joj draža Košulja plava ili Za dobra stara vremena: "Mlađoj sebi bih poručila da ne sluša savjete!"

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ME
MediciKM
12:19 14.10.2021.

Žena je šlampava, slažem se. Pored sto poslova kojima se bavi ne stigne ribati i sterilno održavati sve kako bi mi željeli. No vezano za dlaku...ona trudnica..kaže, našla dlaku i pojela iz pristojnosti a vidjelo se kako je i nakon te dlake tamanila nareske kao luda. Prljavi stolnjak...kamera nije pokazala..možemo mi pisati koliko hoćemo ali njenim gostima je jelo bilo fino a koliko vidimo svi su ostali živi. Zato su ljudi na selu zdraviji i otporniji jer ne žive u sterilnim uvjetima ;)