giuliana na meti

Poznata voditeljica alarmantno mršava: 'Ona i dvogodišnji sin gotovo su iste veličine'

Foto: Instagram
giuliana rancic
Foto: Cindy Barrymore/Press Association/PIXSELL
giuliana rancic
Foto: Pixsell
Giuliana Rancic (1)
Foto: 'Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL'
'Giuliana Rancic arriving for the 70th Annual Golden Globe Awards Ceremony, held at the Beverly Hilton Hotel in Los Angeles, CA on January 13, 2013.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Pixsell
Giuliana Rancic (1)
Foto: Pixsell
Giuliana Rancic (1)
27.03.2015.
u 11:12
Njezin suprug Bill objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj se ona i njihov sin Duke ljuljaju na ljuljačci zajedno, a izgledaju potpuno isto
Pogledaj originalni članak

Slavna voditeljica Giuliana Rancic sve je mršavija i mršavija. Svjetski mediji već je mjesecima napadaju zbog njezine alarmantne kilaže, a razloga za brigu zaista ima.

Iako je Giuliana oduvijek bila sitna mršavica, nove fotografije voditeljice pokazuju da zaista ima problem. Njezin suprug Bill objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj se ona i njihov sin Duke ljuljaju na ljuljačci zajedno, a izgledaju potpuno isto. Na fotografiji Giuliana ne izgleda puno deblja i jača od svog dvogodišnjeg sina.

Ipak, ona na sve kritike odmahuje rukom govoreći da jede dovoljno i jako zdravo. Giuliana je postala poznato ime zahvaljujući angažmanu na televiziji E!, a osim toga, poznata je njezina borba s rakom dojke. Otkako je preboljela strašnu bolest, poznata je aktivistica u borbi protiv te opake bolesti.

Foto: Instagram

>>Prije sretne udaje, slavna novinarka viđala se s Jaredom Letom

>Voditeljica Giuliana Rancic nakon borbe s rakom dojke čeka dijete

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar R2D2
R2D2
13:12 27.03.2015.

WTF? Koje ona i ko je za nju ovdje čuo? Opet bedastoće na naslovnici ovog portala.

DU
Deleted user
12:40 27.03.2015.

Čovječe malac ima ruke kao i mama :-D Neke ženske stvarno pretjeraju u skidanju kila.

DO
domicus2204
13:10 27.03.2015.

uzas..odvratno