ne čini to često

Franka Batelić oduševila linijom u kupaćem kostimu: 'Samo ja i moje najsretnije mjesto'

Foto: Instagram
Franka Batelić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Franka Batelić
Foto: Instagram
Franka Batelić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
02.07.2021.
u 18:45
Inače, Franka je fotku u kupaćem kostimu podijelila u listopadu prošle godine, te otkrila da je nakon devet mjeseci trudnoće shvatila kako je žensko tijelo čudesno i lijepo.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Franka Batelić svoje je pratitelje odlučila počastiti nesvakidašnjim izdanjem. Objavila je fotografiju na kojoj je na plaži, a na sebi ima dvodijelni kupaći kostim. 

'Samo ja i moje najsretnije mjesto na ovoj Zemlji', napisala je franka uz fotografiju na kojoj se vidi da uživa. 

 

Inače, Franka je fotku u kupaćem kostimu podijelila u listopadu prošle godine, te otkrila da je nakon devet mjeseci trudnoće shvatila kako je žensko tijelo čudesno i lijepo. Napisala je tada kako ranije ne bi objavila ovakvu fotografiju ili bi ju gledala na neki drugačiji način. 

- Nakon 9 mjeseci trudnoće shvatiš koliko je žensko tijelo nevjerojatno. Koliko pojma nisam imala što sve može izdržati. I naučiš ga voljeti i  poštovati. Neizmjerno. Prije godinu dana vjerojatno ne bih objavila ovu fotku, ili bi ju pak doživljavala na drugačiji način. Cure, žene - naša su tijela prelijepa, čudesna. Pogledaj se u ogledalo i obećaj si da ćeš se brinuti o sebi i svom tijelu i prihvatiti ga u  svim njegovim fazama, promjenama. Jer upravo tu leži ženska supermoć. Budimo ponosne! - napisala je Franka tada uz fotografiju.

VIDEO Omiljena princeza Diana, danas bi napunila 60. godina. Otkriveno je da su joj posljednje riječi bile: “Bože, što se dogodilo?”

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.