dobro raspoložena

Franka Batelić gostovala na srpskom Pinku, zapjevala je narodnjački hit, a raspričala se i o Ćorluki

Foto: Instagram
Franka Batelić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Franka Batelić
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Intagram
Foto: Promo
30.12.2021.
u 12:58
Osim Franke Batelić u emisiji je gostovala i srpska zvijezda Dragana Mirković koja je otpjevala svoje hitove 'Pitaju me u mom kraju', a kasnije su zajedno zapjevale stari hit grupe Zana 'Mladiću moj'. Voditelj je Franku pitao i tko su joj bolji frajeri, Hrvati ili Srbi, na što je spremno odgovorila.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Franka Batelić (29) gostovala je u emisiji "Ami G show", voditelja Ognjena Amidžića na televiziji Pink i zaplesala uz hit pjevačice Dragane Mirković.

Njegova emisija emitira se svakog utorka i jedna je od najgledanijih u Srbiji, a česti gosti su i hrvatske zvijezde. Franka trenutno promovira novu pjesmu  koju je otpjevala s kolegicom Sarom Jo. Dvije regionalne pop zvijezde snimile su glazbeni duet, priču koja nam opisuje što se dogodi kada između dvije snažne i iskrene prijateljice stane – ON! Duet su spremale još od srpnja ove godine kada je Sara gostovala na njezinom koncertu u Vodicama, a već tada su pokazale kako odlično funkcioniraju zajedno pa nije ni čudo što je pjesma postala pravi hit.

Osim Franke u emisiji je gostovala i srpska zvijezda Dragana Mirković koja je otpjevala svoje hitove 'Pitaju me u mom kraju', a kasnije su zajedno zapjevale stari hit grupe Zana 'Mladiću moj'. Voditelj je Franku pitao i tko su joj bolji frajeri, Hrvati ili Srbi, na što je spremno odgovorila.

-Moj suprug je Bosanac, tako da Bosanci- kroz smijeh je odgovorila pjevačica pa otkrila kako joj je glumac Milan Marić koji je utjelovio Tomu Zdravkovića u hit filmu 'Toma' zgodniji od pjevača Relje Popovića.

Franka se raspričala i o suprugu, bivšem nogometnom reprezentativcu Vedranu Ćorluki (35), a na pitanje je li se bolje udati za nogometaša ili trenera odgovorila je:

-Jako dobro pitanje! Ja sam prošla i jednu i drugu fazu. Sada je super jer je doma, ali zapravo je bilo i odlično kada je bio u Moskvi jer sam češće putovala. Igrao je u Lokomotivu, a sada je pomoćnik naše reprezentacije. Tako da, sada je super, više nisam sama s malim, a napokon imam i supruga.

Za kraj, Franka se požalila i kako je u Hrvatskoj još na snazi neka vrsta 'polulockdowna' što glazbenicima i dalje stvara probleme, pa ne nastupa puno, ali i da bi joj bilo drago ostvariti veću popularnost u Srbiji.

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine  

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

MR
MrkiMedo
13:57 30.12.2021.

Što sve nije spremna uraditi za novac....

ČS
Čuvaj se senjske ruke
14:08 30.12.2021.

Hrvatska sramota.

ZA
ZaBoljeSutra
14:22 30.12.2021.

dakle blamažu je već odradila. Sada po uzoru na Severinu savjetujem malo golotinje pa i koji kućni uradak pa da zaokruži promociju na Istocnom tržištu .