Zahvalio na podršci

Filip se javio nakon poraza u finalu 'The Voicea': 'Umoran sam, pospan, promukao...'

Foto: Instagram
Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: Dario Njavro/HRT
24.02.2020.
u 10:46
- Ljudi, želim se zahvaliti svima vama koji ste glasali, stvarno hvala od srca. Ne bih dogurao toliko bez vas, bilo je to jedno predivno iskustvo. Definitivno jedno od boljih u mom životu - poručio je Rudan.
Pogledaj originalni članak

Filip Rudan, jedan od četvero finalista showa 'The Voice', u uzbudljivoj završnici završio je na drugom mjestu. Pobjedu je odnio Vinko Ćemeraš, a nakon što mu je titula najljepšeg glasa Hrvatske izmakla za dlaku Filip se obratio svojim obožavateljima na Instagramu, zahvalio se svima na podršci i u videu otkrio svoje dojmove nakon showa.

- Ljudi, želim se zahvaliti svima vama koji ste glasali, stvarno hvala od srca. Ne bih dogurao toliko bez vas, bilo je to jedno predivno iskustvo. Definitivno jedno od boljih u mom životu. Umoran sam, pospan, promukao, ali se držim. Hvala vam svima na svemu dosad što ste mi omogućili. Idem dalje - kazao je Filip i dodao se ne planira odustati od glazbe.

Filip je unatoč porazu čestitao Vinku na pobjedi. - Čestitke Vinko. Ponosan sam na tebe - napisao je Rudan nakon finala posljednje sezone 'The Voicea'.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
20:56 26.02.2020.

"Za dlaku" mu je izmakao poraz? Pa on je imal 23% a Vinko 42% Kaj je to "za dlaku"?

MA
maximinimax
12:01 24.02.2020.

Poraz? Ma predaleko je došao ovakav sladunjav i bez originalnosti.