draguljareva kći

Ata moli Fatiha da mu pomogne uvjeriti Ajšen u Savaševe namjere

Foto: PR FOTO
draguljareva kći
Foto: PR FOTO
draguljareva kći
Foto: PR FOTO
draguljareva kći
Foto: PR FOTO
draguljareva kći
18.08.2014.
u 17:17
Ata, koji sad zna da Rezan i Savaš znaju za veliku tajnu, još se jedanput uvjeri da ima pravo što ne vjeruje Savašu...
Pogledaj originalni članak

Ata, koji sad zna da Rezan i Savaš znaju za veliku tajnu, još se jedanput uvjeri da ima pravo što ne vjeruje Savašu. Sad je siguran da Savaš kuje nekakav plan vezan za Ajšen. Uftade, koja svjedoči razgovoru između Rezan i Ate, uspije čuti samo dio istine koju njih dvoje spomenu. Uftade jako pogodi ta istina kojoj se nimalo nije nadala, treba joj vremena da je prihvati.

Sureja je odlučna da ne poklekne pred Rezan. Rezan optužuje Savaša da iskorištava Sureju. Feride, koja smatra da Atif nešto "mulja", gubi povjerenje u njega. Feride, koja ionako ima rizičnu trudnoću, opet dobiva trudove. No sad je uz nju Selim. Ata kaže Fatihu da Savaš zna cijelu istinu. Ata, koji nikako ne uspijeva uvjeriti Ajšen u Savaševe namjere, traži od Fatiha pomoć. Fatih preuzima važnu ulogu.

>>Savaš je ljut jer je Ajšenino lice na reklami za kolekciju Nostalgija

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:42 18.08.2014.

Je li to sapunica "Tursko selo" ili "Tursko groblje"?