Farma more i maslina

Farma je u plamenu, a farmeri su spavali: Drama, potpuna drama!

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
28.10.2020.
u 14:00
Ranom zorom probudile su ih sirene vatrogasnih vozila, a nad farmom se nadvio gusti dim, što je služilo kao simulacija za vježbu gašenja požara.
Pogledaj originalni članak

Kako farmeri ovoga tjedna za zadatak imaju savladati vatrogasne vježbe ne bi li se u slučaju požara znali obraniti, nisu ni slutili da će ih glavni test sve podizati iz kreveta. Naime, ranom zorom probudile su ih sirene vatrogasnih vozila, a nad farmom se nadvio gusti dim, što je služilo kao simulacija za vježbu gašenja požara. Iako su prethodnog dana sve definirali, čini se kako se farmeri i nisu najbolje snašli na zadatku.

''Malo su pogubljeni, oprema nije posložena'' primijetio je odmah zapovjednik VD Pakoštane, a negodovanje na njegovom licu primijetila je i gazdarica Maja, kao i poneki farmeri: ''Napad panike, svi trče kao muhe bez glave!'' kazao je Tomislav. ''Drama, potpuna drama!'' zaključila je Maja.

''Da je bila prava akcija, požar, koji se jednostavno širi svakom minutom, a njima je trebalo 10 minuta da dođe voda do gore, mislim da bi zahvatilo i farmu'' konstatirao je zapovjednik VD Pakoštane, a posebno je zamjerio farmerima to što je Kristina Mandarina u akciju gašenja išla bez kacige. ''To je jasno bilo definirano koje su te osobe koje idu s naprtnjačama dolje, ja dolazim dole i vidim Kiku bez kacige koja uopće nije bila u toj formaciji da ide s tom naprtnjačom, a Silvio koji je jasno i glasno bio određen za to, on je lagan kao pero i stoji kao da se ništa ne događa'' uzrujana je bila Maja.

Kako je tekla akcija gašenja požara, tko se najbolje snašao te jesu li zadovoljili zadatak, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa ''Farma More i Maslina''.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz