POPULARAN BEND

Fanovi u nevjerici: Nakon kratke bolesti u 46. godini preminula članica grupe Kelly Family

Foto: Promo
The Kelly Family
Foto: Instagram
21.04.2021.
u 13:20
Bend je na svojim društvenim mrežama podijelio tužne vijesti o odlasku Barby Kelly, članice grupe Kelly Family
Pogledaj originalni članak

Barby Kelly, članica popularnog benda 90-ih Kelly Family, preminula je u 46. godini života. O njenoj smrti obavijestio je bend na službenim stranicama društvenih mreža.

"Naša voljena sestra Barby preminula je nakon kratke bolesti. Jako će nam nedostajati i nosit ćemo je u srcima i sjećanju zauvijek", pisalo je u objavi, a u više od nekoliko tisuća komentara fanovi su izrazili nevjericu i žalost zbog preranog odlaska glazbenice koja je u bendu svirala udaraljke i gitaru te se povremeno s članovima obitelji pojavljivala na koncertima i sudjelovala u stvaranju njihovih albuma nakon povlačenja sa scene.

Početkom 2000-ih napustila je bend zbog psihičkih problema koji su, prema riječima njezina brata Jimmyja, došli s nemogućnošću da se nosi sa slavom. Tih godina preminuo je i njihov otac Daniel, inače glava benda koji je karijeru započeo 70-ih, ali veliku popularnost stekao je tek 20 godina kasnije s Kelly Family bendom. U otvorenom pismu Jimmy je otkrio kako se Barby dugo borila s ozbiljnim mentalnim problemima koji su joj onemogućavali samostalan život.

"Ne može se sama brinuti o sebi, mora biti pod stalnim nadzorom... Život u središtu pozornosti nije bio dobar za nju", rekla je svojedobno i Barbarina sestra Patricia. Članovi Angela, Patricia, Paddy, Barby, Maite, Kathy, Jimmy i Joey snimili su brojne hitove, a kao jedan od najznačajnijih albuma izdvaja se Over The Hump iz 1994. godine, koji se u Europi prodao u 4.5 milijuna primjeraka, od kojih je polovica prodana samo u Njemačkoj. 

Doduše, karijera im nije bez mrlja. Jednom ih je prilikom popularni njemački časopis nazvao kultom i hodajućom kolekcijom rabljene odjeće, a u javnosti se često pričalo o tome kako je otac obitelji Daniel Kelly bio tiranin koji voli sve držati pod kontrolom.  Europska publika preferirala je njihove religiozne stavove i pjesme katoličkog duha, a u Beču su jednom zasvirali ispred 250 tisuća ljudi. 

VIDEO Kim Kardashian postala je milijarderka

 

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
14:08 21.04.2021.

Po meni nesretna obitelj puna djece kojoj otac nije dao školovati se pa nisu završili nikakvu školu. Zaradili su milijune i milijune da djeca na kraju ništa nisu dobila, a dio ih je otišao na alkohol i drogu. O sebi su njegovali sliku katoličke obitelji a da su skoro svi koji su se ženili na kraju i rastali a oni koji su otišli u samostan iz njega su brzo izašli. U biti su bili disfunkcionalna obitelj unatoč željenoj slici prema vani, kao uostalom i mnoge druge obitelji. Bili su i u Hrvatskoj. Ogroman broj nosača zvuka su prodali u Njemačkoj i zapadnoj Europi, ali ništa u UK ili SAD-u. Veliki dio naslova bio im je religijskog porijekla i dobro su se snašli u toj niši. Meni nisu bili dragi jer njihova muzika je bila daleko od mojih interesa. Ali ne odričem im njihovu uspješnost na posebnom tržištu koje su osvojili i relativnu dugotrajnost u karijeri uključivši i popularnost.

ZB
Zoki-Bijela
13:25 21.04.2021.

Pocivala u miru.. Zena je vec dugo bolesna bila..