odabrala publika

Exit opet jedan od 10 najboljih europskih festivala

Foto: exit festival
Exit opet jedan od 10 najboljih europskih festivala
08.11.2013.
u 13:19
EXIT se i ove godine našao u društvu 10 najboljih festivala izvan Velike Britanije, u kategoriji "Best Overseas Festival"
Pogledaj originalni članak

Svjetska festivalska publika i ove je godine izglasala EXIT za jedan od najboljih europskih festivala u sklopu UK Festival Awards, najznajčajnije britanske festivalske nagrade.

EXIT se tako i ove godine našao u društvu 10 najboljih festivala izvan Velike Britanije, u kategoriji "Best Overseas Festival", među kojima su Tomorrowland (Belgija), Snowbombing (Austrija), Benicassim (Španjolska) i drugi.

Ove godine je u sklopu UK Festival Awards-a glasalo rekordnih 575.000 fanova festivala iz cijele Europe, što je rast od preko 20 posto u odnosu na prethodnu godinu.

EXIT festival nominiran je i za najbolji veliki festival na najprestižnijoj europskoj festivalskoj nagradi – European Festival Awards, a proglašenje pobjednika u siječnju 2014. godine.

>>Upitno daljnje održavanje festivala Exit u Novom Sadu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.