brza je!

Evo na što su nagovorili Adele nakon razvoda

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Adele
Foto: PA/Pixsell
08.05.2019.
u 20:44
Adele se odlučila pristupiti aplikaciji za upoznavanje, a njezini prijatelji smatraju da je to dobar pothvat!
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Adele (31) nije dugo čekala da krene u 'lov' nakon rastave od supruga. Prošil mjesec razvela se od biznismena Simona Koncekog (45) i spremna je krenuti dalje.

Njezini bliski prijatelji kažu kako je pjevačica otvorila račun na aplikaciji za upoznavanje, prenosi Mirror. Zna se da Adele ima tip muškarca, a na aplikaciju na koju se prijavila pristup imaju isključivo celebrityji. Tako su na aplikaciji prisutne Drew Barrymore (44) i Sharon Stone (61).

- Ovo je veliki korak za Adele. Na to su ju nagovorili njezini prijatelji. Rijetko kad izlazi van, ali primijete je gdje god se pojavi. Ovo se činilo kao najizgledniji način da upozna nekoga - rekao je pjevačicin prijatelj.

Razvod od Simona nije skrivala, a strani mediji kao razlog njihovog kraja navode prečestu razdvojenost. Premda više nisu zajedno, Adele i Simon odgajat će skupa sina Angela (6). 

Početkom tjedna pjevačica je proslavila rođendan u stilu 'Velikog Gatsbyja' na imanju gdje se snimao poznati 'Kum', a na listi uzvanika našao se i Leonardo DiCaprio koji je poveo svoju majku i očuha Davida Warda, piše Mirror.

Pogledajte koji parovi su ostali dobri nakon razvoda.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.