objavljene snimke

Roko se suočio s neuspjehom na Eurosongu na svoj način

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: PIXSELL
Foto: PIXSELL
17.05.2019.
u 09:04
Roko Blažević nije uspio dovesti Hrvatsku u finale Eurosonga, ali tvrdi da nije tužan.
Pogledaj originalni članak

Roko Blažević je iz Tel Aviva nakon nastupa kojim mu je finale izmaknulo poručio da se svi trebaju usuditi sanjati. Unatoč impresivnom nastupu s pjesmom "The Dream", splitski maturant nije se našao u finalu među 10 zemalja koje su ušle u subotnje finale.

Zanimljivo je da je sinoć kao prva prozvana predstavnica Sjeverne Makedonije Tamara Todevska. Tako su finale od zemalja bivše Jugoslavije ušli Slovenija, Srbija i Sjeverna Makedonija, ali ne i Hrvatska. 

 - Usudite se sanjati i kad nije finale. Ljudi hvala svima. Nismo tužni, samo razočarani i plešemo s Azerbajdžanom i Srbijom - stoji na službenom profilu hrvatske delegacije na Eurosongu.

 

Na snimkama koje su dostupne vidi se da Roko nije tužan, a u slavljenju velikog uspjeha Splićanina pridružili su mu se i atraktivni plesači koji su s njim tijekom izvedbe dijelili pozornicu.

Pogledajte prve reakcije nakon pobjede Roka na Dori 2019.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:21 17.05.2019.

Pjesma na koju ne možeš plesati, fučkati ili je čak pjevati meni nije pjesma. Ako Roko želi karijeru neka se ugleda na one koji su je uradili i neka prati trendove. U ovom trenutku njegova pjesma je zastarjela, nitko je neće prepjevati i nema šanse da bude popularna među mladima. Treba stati i razmisliti. Neka pogleda i posluša pjesme Cipra, Švicarske, Malte i Norveške, one će uspjeti na ovom natjecanju. I usporedi je sa svojom. Istina je samo jedna, treba istinu prihvatiti. I nastaviti dalje. Život je dug.

MO
moškov
09:44 17.05.2019.

E roko roko tko da taj veleizum sa krilima...

GO
Gomila
09:33 17.05.2019.

Roko i njegova ekipa su sramota za hrvatsku pjevaju na tudjem jeziku samo budale to mogu da izmisle