Kad hormoni polude

Emma Watson zbog vatrenog Španjolca prekinula s dečkom

Foto: Reuters
Emma Watson zbog vatrenog Španjolca prekinula s dečkom
15.03.2010.
u 11:49
Izvori bliski glumici tvrde da Emma i Jay već dulje vrijeme imaju problema, a zategnuti odnosi kulminirali su kad se u njezinu vidokrugu pojavio Španjolac Rafael.
Pogledaj originalni članak

Emma Watson, zvijezda filmskog serijala o Harryju Potteru, prekinula je sa svojim dečkom, ekonomistom Jayom Barrymoreom. 19-godišnja ljepotica koja trenutačno živi u Americi nije mogla izdržati ljubav na daljinu te je svoju tugu, kažu njezini prijatelji, utopila u naručju Rafaela Cebriana, kolege sa Sveučilišta Brown.

Izvori bliski glumici tvrde da Emma i Jay već dulje vrijeme imaju problema, a zategnuti odnosi kulminirali su kad se u njezinu vidokrugu pojavio Španjolac Rafael. Sve do njegova pojavljivanja 19-godišnjakinja je tvrdila da je prezauzeta za ljubav i nova poznanstva te da je usredotočena samo i isključivo na studij.

- Mogu shvatiti zašto mladi umjetnici rano polude. Toliko je stvari koje me zanimaju i u kojima želim biti savršena da ću negdje sigurno zeznuti - kazala je nedavno Emma, kao da je znala da će pasti jedan ispit... Onaj iz ljubavi i odanosti!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.