ima puno mjesta

Ella Dvornik pokazala kako je uredila sobicu za jednogodišnjakinju: Žrtvovali smo ured

Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram screenshot
23.02.2021.
u 14:54
Nakon što je Dvornik pokazala kako su proslavili rođendan, otkrila je i da je Lumi već dobila svoju sobu. Ella i Charles su, kako je napisala, ova put za svoju kćerkicu žrtvovali ured.
Pogledaj originalni članak

Blogerica i influencerica Ella Dvornik na Instagramu je pokazala kako su proslavili prvi rođendan njezine kćerkice Lumi, a otkrila je i da joj je uredial sobicu. Naime, zbog situacije s koronavirusom, malena Lumi rođendan je proslavila u krugu obitelji, uz tortu i balone, a poklone joj je pomagala otvoriti sestra Balie Dee. 

Nakon što je Dvornik pokazala kako su proslavili rođendan, otkrila je i da je Lumi već dobila svoju sobu. Ella i Charles su, kako je napisala, ova put za svoju kćerkicu žrtvovali ured. 

Foto: instagram

Sobicom dominiraju neutralne boje, a kao naglaske su na zidove stavili crtež dinosaura i veliki natpis na kojem piše Lumi, te tepih u bordo boji. Lumi u sobi ima i mali šator u kojem se može igrati, a spava u krevetiću koji ima sivi madrac. 

Podsjetimo, nakon kćeri Balie, par je u veljači prošle godine dobio još jednu djevojčicu – Lumi Wren. No, kako se htjela nekoliko dana odmoriti, javnost je o novoj bebi obavijestila tek pet dana poslije poroda. "Ovo mi je bio posljednji put. Nakon Balie imala sam neopisivu želju opet biti trudna i mislim da sam sada to zadovoljila.

Charles je blažen među ženama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak života. Sad nam samo ostaje da uživamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo dobre ljude. Sve što sam htjela ostvariti do 30. godine ostvarila sam, ostala mi je još samo jedna stvar na listi, a to je da napokon kupimo tu kuću i uselimo se. I onda, osim super mame, spremna sam biti i super šefica i razoriti 30-e s novim ciljevima!" priznala je u veljači. Malena Lumi u njihove je živote došla pet tjedana prije predviđenog termina i potpuno okupirala njihove živote.

Proces prilagodbe ukućana nakon što je stigla malena Lumi uspješno je prošao, a Balie je presretna što ima mlađu sestricu s kojom se može igrati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz