TAKVA SU PRAVILA

Ed Sheeran se na britanskoj televiziji strastveno ljubio s poznatim glumcem!

Foto: Screenshot
Ed Sheeran
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
Ed Sheeran
Foto: Brian Lawless/Press Association/PIXSELL
Ed Sheeran
Foto: Joe Giddens/Press Association/PIXSELL
25.03.2017.
u 11:59
- Ed zna da u Comic Reliefu imamo pravilo kako glazbeni gost mora strastveno poljubiti najvišeg gosta u emisiji - kazala je Miranda Hart.
Pogledaj originalni članak

Početkom ovog mjeseca pokorio je top-liste novim albumom "Divide", a danas je zapalio društvene mreže snimkom na kojoj se strastveno ljubi s muškarcem. Glazbenik Ed Sheeran sinoć je sudjelovao na BBC-jevoj emisiji "Comic Relief", posvećenoj Danu crvenih noseva.

Ed je otpjevao svoju pjesmu "What Do I Know", a onda su mu se na sceni pridružili voditelji, glumica Miranda Hart i Rob Beckett.

- Ed zna da u Comic Reliefu imamo pravilo kako glazbeni gost mora strastveno poljubiti najvišeg gosta u emisiji - kazala je Miranda Hart.

Tada se na sceni pojavio i poznati britanski glumac Greg Davies, koji je kazao kako se nada da je "Ed namazao usta balzamom". Zatim su se Ed i on zaista strastveno poljubili, na oduševljenje publike. Odmah nakon poljupca društvene mreže su eksplodirale, a mnogi su napisali kako je to trenutak koji je zasad obilježio godinu.

Nakon ovog poljupca prikazan je i prilog u kojem je Sheeran posjetio Liberiju, gdje se susreo sa siromašnom djecom. Posebno ga je dojmila djevojčica koja je ostala bez tate, koji je umro od ebole. Emotivni Ed je zaplakao ispred kamere i kazao kako će pomoći djevojčici i njenim prijateljima.

>>Ed Sheeran okupirao britansku top-listu pjesmama s novog albuma!

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
13:18 25.03.2017.

Ovaj svijet je sve kretenskiji i debilniji. A mi se na njega želimo ugledati.

ZM
zmik
13:25 25.03.2017.

Odvratno!

Avatar samo Istina
samo Istina
12:24 25.03.2017.

...iiii lagano sve ide u pm.