Sretan

Dva mjeseca nakon razvoda Zvonimir Boban opet ljubi, a ovo je njegova nova odabranica

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Zvonimir Boban
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
leonarda zvonimir boban
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSEL
Zvonimir Boban
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24.01.2015., Sibenik - Proslavljeni hrvatski nogometas Zvonimir Boban u setnji rivom. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Reuters/Pixsell
Zvonimir Boban
20.07.2021.
u 09:04
Naš proslavljeni nogometaš snimljen je na Braču u društvu 33-godišnje stomatologinje.
Pogledaj originalni članak

Početkom svibnja ove godine nakon 28 godina braka Leonarda i Zvonimir Boban odlučili su krenuti odvojenim putevima.

- Lea i ja razišli smo se i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugome. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi, za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život - rekao nam tada je kratko Zvonimir Boban.

 

 

Prema pisanju časopisa Story naš proslavljeni nogometaš već neko vrijeme je u romantičnoj je vezi s 33-godišnjom stomatologinjom Marijanom Gikić, a njihov fotograf snimio ih je u šetnji na Braču gdje obitelj Boban ima kuću. Kako Story doznaje Marijana je već upoznala dosta članova obitelji Boban. Marijana je rodom iz Bihaća, na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 2012. godine. Iste godine upisuje Poslijediplomski doktorski studij Dentalne medicine, dok 2015. započinje specijalizaciju iz stomatološke protetike. Na svom profilu na Instagramu napisala je kako je mama male Vere.

VIDEO Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli su nakon 24 godine veze

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 73

AL
aleee
09:24 20.07.2021.

ljubio je on i dva mjeseca prije razvoda ;)

HU
Humbleandhonest
09:47 20.07.2021.

Kažu o n koji ga znaju da i nije neki... i da je i brak bio loš. Znam samo da psuje kao kočijaš, čuo sam ga i bio neugodno iznenađen rječnikom. Volio ga kao nogometaša, a ovo privatno mi je nekako baš žao da nije išlo, žao mi to petoro djece... a stomatologinja baca na ženu malo.

Avatar Ena4444
Ena4444
11:41 20.07.2021.

Lea bila si u pravu, bilo vas je troje u braku!