USUSRET FINALU

Duško Lokin: 'Znam da ćemo pobijediti, ali tupe zbog njih ne skidam'

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Duško Lokin
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Duško Lokin
BiH,20.08.12. Neum, 17. etnofest Neum 2012, ŽELJKO KRUŠLIN KRUŠKA Photo:Stojan Lasic
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Duško LOkin
26.01.2020.
u 16:00
Nogometaši su igrali Svjetsko prvenstvo, za njih sam bio spreman i umrijeti,gdje ne bih skinuo periku?! Ovo je Europsko prvenstvo, bit ću tužan ako ne pobijedimo, ali periku ne skidam - kaže Lokin.
Pogledaj originalni članak

Još je malo vremena ostalo do početka finalne utakmice na Europskom rukometnom prcvenstvu u kojoj će Hrvatska u utakmici protiv Španjolske ide po svoje prvo zlato. Utakmicu će pratiti i brojne estradne zvijezde, koje ne sumnjaju u pobjedu Hrvatske. Jedan od njih je i Duško Lokin, koji je 60-ih je bio rukometni reprezentativac bivše zemlje. Prije utakmice će, kazao je za 24 sata, popiti dva normabela. I on će finale gledati sam jer njegova supruga Anuška nema živaca slušati njegovo vikanje, navijanje, ludiranje. 

- Znam da ćemo pobijediti, ali tupe zbog njih ne skidam. Nogometaši su igrali Svjetsko prvenstvo, za njih sam bio spreman i umrijeti,gdje ne bih skinuo periku?! Ovo je Europsko prvenstvo, bit ću tužan ako ne pobijedimo, ali periku ne skidam - kaže Lokin.
Bivši rukometaš je i Željko Krušlin - Kruška, koji je u Zagrebu igrao u prvoj rukometnoj ligi bivše zemlje. 

- Želim je pratiti u miru. Uz pivce za živce pored sebe. S velikom vjerom, sanjam pobjedu. Snagu srca imamo. Otegotna okolnost je što smo imali dva produžetka i umor je prisutan.

Olakotno je to što Španjolci iimaju starije igrače, a samim time morali bi biti sporiji i potrošeniji. Kad uđu na teren naše će obuzeti adrenalin, jer nakon deset godina opet igraju finale EP-a. Zaboravit će i na umor i sve drugo i donijeti nam zlato - kazao je Kruška. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZI
zip123
16:19 26.01.2020.

Zasto mislis da je tvoj tupe bitan?

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
16:11 26.01.2020.

Koga briga za tvoju periku? I ja sam ćelav, ali se toga ne sramim

SL
Slovenec
16:25 26.01.2020.

Nisam znao da nosi periku, uopće se ne vidi

Još iz rubrike Showbiz