vikao i vrijeđao

Poznati su detalji razvoda: Grdović je Brankici u ožujku pijan divljao pred kućom

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Mladen i Brankica Grdović
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Mladen i Brankica Grdović
Foto: Promo
Foto: Screenshot
Mladen Grdović
28.10.2020.
u 12:57
Brankica se požalila kako je u braku s Grdovićem došlo do trajno poremećenih odnosa. Davala je šansu da im se odnosi poprave, no postajalo je sve gore i gore
Pogledaj originalni članak

Pjevač Mladen Grdović i njegova supruga Brankica rastali se nakon 22 godine braka, a njihov je brak i službeno okončan na Općinskom sudu u Zadru. Ovog svibnja Brankica je podnijela tužbu protiv 12 godina starijeg pjevača zahtijevajući razvod braka i, kako piše, Zadarski sud njezinu je tužbu potvrdio u kolovozu zaključivši kako nema šanse da se par pomiri. Ona je u svom iskazu sudu rekla kako su im bračni odnosno trajno poremećeni i nije vidjela više mogućnost zajedničkog života. Grdović se na ročištu koje je održano u lipnju usprotivio tome i nije htio da se razvedu, a čak je i nama prije nekoliko tjedana govorio kako su Brankica i on dobro.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Mladen i Brankica Grdović
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Mladen i Brankica Grdović
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
Mladen Grdović
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Foto: Dino Stanin/Pixsell

No samo dva mjeseca prije nego što je ona podnijela zahtjev za rastavu braka, pjevač je po dvorištu kuće njezine prijateljice u Zadru 'divljao' pijan. S gotovo tri promila alkohola u krvi vikao je na Brankičinu prijateljicu, grubo je vrijeđao i prijetio.

Na kraju joj je, doznaju 24 sata, rekao i da ide leći u njezin krevet kako ona ne bi imala gdje spavati. Grdović je navodno ljubomoran na Brankičinu prijateljicu zbog bliskosti dviju žena. Riječ je o ženi kod koje se Brankica sklonila nakon što se odselila od Grdovića. Zbog narušavanja javnog reda i mira Grdoviću su na Općinskom sudu u Zadru odredili 100 eura novčane kazne, no budući da je proveo pola dana na triježnjenju u policijskoj postaji, smanjena mu je kazna za 300 kuna, tj. mora platiti oko 450 kuna. Ta je presuda donesena u lipnju, no i dalje nije pravomoćna jer Grdović ne prima poštu.

Kako doznaju 24 sata, Brankica se požalila da je u braku s Grdovićem došlo do trajno poremećenih odnosa. Davala je šansu da im se odnosi poprave, no postajalo je sve gore i gore, te se požalila kako više psihički i fizički ne može podnijeti stresove u braku. 

Brankica i Grdović u braku su bili 22 godine. Vjenčali su se 1998. godine u Las Vegasu, a prvi put Brankica se htjela rastati od njega prije tri godine kada se odselila k majci. No pjevač ju je nakon nekog vremena počeo posjećivati. Brankica je Grdoviću dosad oprostila prevaru, izvanbračno dijete, obiteljsko nasilje i probleme s alkoholom.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar YUKA1962
YUKA1962
13:35 28.10.2020.

Brankice, svaka ti čast, i dugo si izdržala!? Sad budi pametna!!!!!

IP
info_punkt
13:40 28.10.2020.

pijan? ma tko bi rekao...