nezadovoljstvo vlada

Farmerima je dosta već prvi dan: 'Ona se baš uživila!'

16.10.2018.
u 12:22
Osim o obavljanju poslova, Štefica je odlučila uzeti konce u svoje ruke.
Pogledaj originalni članak

Čini se kako farmerima nije baš drago što je Štefica nova gazdarica. Već prvim danom nova gazdarica jasno je odredila svoje ciljeve. „Moji su ciljevi da se dovrše poslovi koji nisu dovršeni već dva tjedna,“ kazala je Štefica, a prioritet joj je drvarnica.

Osim o obavljanju poslova, Štefica je odlučila uzeti konce u svoje ruke: „Meni je bitno da točke koje donose prihod u kuću, da se drže pod kontrolom. Mlin nam je prva grana što se tiče prehrane i zarade, bez mlina smo u totalnom kaosu! Znam da ću im biti dosadna, ali to me ni najmanje neće nervirati jer mora kontrola postojati!“, izjavila je.

Odmah nakon što je Štefica Matei kazala da ih je previše u mlinu te se nekolicina njih prebaci na rad na drvarnici, Matea je otrčala ekipi u mlin ispričati što joj je gazdarica naredila. „Ona se baš uživila!“, zaključila je Kristina, a Roberto je rekao da ju samo treba ignorirati.

Hoće li farmeri slušati gazdaričine naredbe, ostaje nam za vidjeti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.