Koncert u Spaladium Areni

Doris Dragović slavi 40 godina na sceni i publici je poklonila novu pjesmu 'Sve smo mogli imat'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Doris Dragović nastupila na koncertu "Progledaj srcem"
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Doris Dragović nastupila na koncertu "Progledaj srcem"
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Koncert Doris Dragović u sklopu 61. Splitskog festivala
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Koncert Doris Dragović u zagrebačkoj Areni
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Zagreb: Doris Dragović nastupila u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski
23.06.2022.
u 12:01
Publici je danas poklonila novu pjesmu "Sve smo mogli imat" čiji su autori Ivan Huljić i Vjekoslava Huljić, dok aranžman potpisuje Leo Škaro, a spot je radio PILOT Studio.
Pogledaj originalni članak

Doris Dragović obilježava 40 godina bogate i uspješne glazbene karijere, a kruna obilježavanja četiri desetljeća na glazbenoj sceni će se dogoditi u njezinom Splitu na koncertu kojeg će 12. studenog održati u Spaladium Areni. Publici je kao uvertiru u nastup danas poklonila i novu pjesmu "Sve smo mogli imat" čiji su autori Ivan Huljić i Vjekoslava Huljić, dok aranžman potpisuje Leo Škaro, a spot je radio PILOT Studio.

 

-  I opet smo je mjesecima kovali, kovali i kovali. Kao da je od čelika. Ali note su, očito, jače! Na radost nas koji smo je stvarali, i ne zbog 40 godina rada, nego jer ne možemo drugačije, želim da vam „Sve smo mogli imat“ donese gušta, barem koliko i nama - poručila je Doris. Nedavno je gostovala u emisiji na Radio Dalmaciji te najavila koncert u rodnom gradu.

- Vrime leti… Ali nekako, kad imaš pismu kao argument, onda ništa nije važno. Kad je bilo zadnji put i kad će biti idući put. Iz tih razloga nije lako. Nekako, kao da si došao materi i ocu doma držati koncert. Osim toga, Split je oduvijek grad pjesme. Samim time nije lako, ali kada krene pjesma, onda je lako. Svi pjevaju sjajno u toj dvorani i nemaš što više poželjeti kao izvođač nego takav zbor - izjavila je Doris.

poseban dar

Danijela Dvornik pokazala detalj koji joj je Dino kupio prije 33 godine, javila se i Ella: 'Imao je ukusa'

Ovaj šešir je star koliko i Ella, 33 godine, osim što je poseban po dizajnu, posebna je i priča. Tih godina, Dino i ja smo bili često u Grazu. Tamo smo često odlazili u shopping u centar i dok sam ja nešto kupovala po dućanima, Dino je pronašao dućan sa vrlo posebnim i skupim šeširima i doslovno me ugurao u dućan. (Bio je slab na šešire i sunčane naočale.)- započela je objavu Dvornik

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.