sve je opisao sam

Domaći glumac prebolio je tumor, sa 17 je doživio strašnu nesreću, a sada je pozitivac kojeg obožavamo

Foto: Instagram
Foto: Facebook
Asim Ugljen i Žarko Radić
Foto: Nova TV
Asim Ugljen kao Ante Štiglić
Foto: Privatni album
Asim Ugljen
Foto: Instagram
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Asim Ugljen
Foto: instagram
Asim Ugljen
Foto: instagram
Asim Ugljen
Foto: Privatni album
Asim Ugljen
Foto: Instagram
12.09.2021.
u 10:00
A onda mu je 2016. godine život ponovno priredio strahotu. Naime, otkriven mu je tumor na lubanji, no, nasreću, nije bio zloćudan.
Pogledaj originalni članak

Domaćeg glumca Asima Ugljena (38) mnogi znaju po nezaboravnim ulogama u serijama "Na granici", "Kud puklo da puklo" i "Samo ti pričaj", a uskoro ga gledamo i u novoj seriji Nove TV "Bogu iza nogu" u ulozi lokalnog radnika Kreše kojeg svi zovu "Šokre" i koji sve kopča sporije od ostalih.

A iako ga znamo kao smiješnog i uvijek veselog tipa, Asima život nikako nije mazio. Naime, kada mu je bio samo 17 godina Asim je doživio nesreću koja ga je umalo koštala života. Na svom je Facebooku jednom prilikom otrkio kako je maloljetan doživio nesreću na skijanju, u kojoj je ostao bez slezene. No, kasnije se doznalo da je slezena ruptirala i u zadnji tren je došao na operaciju. 

"Budući da je to sve bilo zadnji tren, izgubio sam dvije litre krvi i litru krvne plazme, i malo je reći da sam bio pogubljen. Budim se nakon operacije, spojen sam na sve. Imam sedam katetera i dren", ispričao je tada. Opisao je i kako je bio užasno žedan, a nije mu bilo sigurno piti vodu, stoga mu je medicinska sestra svaku noć stavljala samo kap vode na jezik. 

A onda mu je 2016. godine život ponovno priredio strahotu. Naime, otkriven mu je tumor na lubanji, no, nasreću, nije bio zloćudan. 

Ključnu ulogu u njegovom oporavku odigrao je njegov otac Ranko Ugljen, inače uspješan hrvatski kardiokirurg, koji ga je i operirao.

Ponovno, Asim je iskustvo opisao na Facebooku. 

"Nikad ne pišem o vlastitim kalvarijama, dok ne prođe puno godina, pa to postane priča iz prošlosti koje se s osmijehom sjećam. Ali danas hoću. Kada smo završili snimanje 'Kud puklo da puklo' pobjegao sam s Martom na Mrežnicu, doslovno na dva sata. Obrijao sam glavu, sjeli smo u auto i odvezli se. Došli smo na terasu, nešto sam mjerio, ne sjećam se i Marta me upitala kaj mi je to iza na glavi. Rekoh da nemam pojma. Slikala je. Imao sam jaje na zatiljku, ispod kože. I slijepcu je bilo jasno da imam tumor. Otišao sam na pretrage u Zagreb. Tumor je. Spojen na leđnu moždinu i lubanju. Ok, kakav? Ne znaju dok ne izvade", prisjetio se glumac. 

No, danas je sve to gotovo, nasreću, a Asim je od 2011. godine u sretnom braku sa suprugom Martom Bolfan s kojom ima dvoje djece, sina Dina i kći Lejlu.

VIDEO>>Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PU
paul-umpe
15:10 12.09.2021.

on je domaci u Zenici kao i Tarik,Enes,.....