stigla beba

Domaća pjevačica postala majka drugi put!

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
ivana radovniković
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
ivana radovniković
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
ivana radovniković
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
ivana radovniković
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Ivana Radovniković
20.05.2019.
u 15:08
Ivana Radovniković rodila je sina u 10 sati 20. svibnja u Petrovoj bolnici, piše Story.hr.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Ivana Radovniković je rodila! Ona i suprug Stjepan Marković postali su roditelji drugog sinčića, piše Story.hr. Rodila je u 10 sati ujutro, 20. svibnja u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj ulici, otkrio je izvor blizak obitelji.

 

Ponosni supružnici upoznali su se prije trinaest godina tijekom sudjelovanja u showu "Story Super Nova Music Talents". U bračnu luku uplovili su u Rovinju 2014. godine pred stotinjak uzvanika. Kao gost iznenađenja na vjenčanje je stigao i Neno Belan, a novopečeni supružnici nakon zabave s obitelji i prijateljima uputili su se na 15- dnevni medeni mjesec koji su proveli u Španjolskoj i Portugalu.

U showu Dalibora Petka otkrila je kako je prošla svadba i prva bračna noć.

– Bilo je to 15 dana bez brige i pameti, govori Ivana, koja je prvi put otkrila i neke od detalja sa svadbe. – Svojim dolaskom iznenadio nas je Neno Belan, tako da je on bio najraspjevaniji, a ujedno i najpoznatiji gost. Za prvi ples odabrali smo Simply Red i pjesmu Brand New i mislim da smo bili super, ali to treba pitati nekog drugog – kaže Ivana otkrivajući da su imali čokoladnu tortu i da je prava slučajnost da se nije sva zaprljala.

Tada je progovorila i o najemotivnijem trenutku s vjenčanja.

– Najemotivniji trenutak bio je sam čin vjenčanja kad smo izrekli zavjete, koje sam jako ozbiljno shvatila. Prva bračna noć bila je baš super – spavali smo k'o topovi, priznaje Ivana, koja još nije uspjela promijeniti prezime, ali to će napraviti ovih dana. Svojem prezimenu dodat će prezime svoga supruga

 

 



 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AN
Antekino
16:46 20.05.2019.

Ajde nek je domaca ...

SO
sohnahoakasaa
17:24 20.05.2019.

Oduvek ste mi super i bas sam bila sretna kad ste se oženili. Čestitam vam od srca na drugom djetešcu i nek imamo još jednog malog muškarca Hrvata. Bb mladoj obitelji i sretno i zdravo